Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Šalina: I našim je novcem građeno igralište u Posedarju

Autor: Josip Prskalo

09.04.2010. 22:00
Šalina: I našim je novcem građeno igralište u Posedarju

Foto: Velimir BRKIĆ



Dvadeseto kolo Županijske nogometne lige obilježio je bizarni događaj pred utakmicu Podgradina – Zlatna luka, koja se trebala igrati u ponedjeljak 5. travnja u Posedarju. Iako su službene osobe utvrdile da postoje svi uvjeti za igru, utakmica se nije odigrala. Razlog je Ivica Juričević, načelnik Općine Posedarje, koji je smatrao da se utakmica ne smije igrati zbog mogućeg oštećenja kišom natopljenog travnjaka! Epilog – Podgradina je izgubila utakmicu 3:0 odlukom vodstva natjecanja.
– Razočarani smo ovim događajem. Naravno da travnjak treba sačuvati, ali ne na ovakav način. Ne može se jedan čovjek tako ponašati i izdignuti se i iznad službenih osoba, koje su trebale odlučiti o tome može li se igrati ili ne – prokomentirao je Zdravko Šalina, predsjednik Podgradine, koji je pojasnio i kako će i gdje njegov klub ubuduće igrati domaće utakmice.
– Ovakvu situaciju više nećemo dopustiti i igrat ćemo službene utakmice u Posedarju po bilo kakvom vremenu, ako tako odluče službene osobe. Zahvalni smo Općini Posedarje na pomoći kad je riječ o sredstvima za odigravanje sezone, ali ovakva poniženja više nećemo trpjeti. Igralište u Posedarju je rađeno za sve iz naše općine i u tome smo sudjelovali i mi s našim sredstvima. Stoga nitko ne može reći da je igralište njegovo. Zamislite, recimo, da gradonačelnik Rijeke u slučaju lošeg vremena zabrani igranje utakmica na Kantridi jer je tamo stavljen novi travnjak. Cijela Hrvatska bi se tome smijala. Ispričavamo se zbog ovoga našim navijačima, ali mislim da su i oni nakon svega shvatili u kojem grmu leži zec.