Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Tomislav Bralić i klapa Intrade pokorili Ameriku

Autor: Z L

09.04.2013. 22:00
Tomislav Bralić i klapa Intrade pokorili Ameriku


Kada su odlučili napraviti veliku američku koncertnu turneju Tomislava Bralića i klape Intrade, organizatori iz Scardone World Music i Scardone, imali su veliku želju da i drugoj strani svijeta pokažu najbolje iz Hrvatske, da Hrvatima u Americi približe domovinu koja im toliko nedostaje, imali su želju da dalmatinsku pismu pošalju u svit. Odmah nakon prvog odrađenog koncerta u New Yorku, koji je čak nekoliko dana bio unaprijed rasprodan, uputili su se u Cleveland, kako bi ponovili isti uspjeh.
Interes za klapom je velik, a vijest se širi kao dobra pisma pa tako Tomislav Bralić i klapa Intrade u Americi postaju hit, postaju atrakcija u kojoj uživa mnogobrojna publika. Da se ovakvi koncerti ne propuštaju potvrđuju i najavljeni dolasci obožavatelja iz gradova udaljenih i po nekoliko sati.
– Vrijeme sunčano cijelim putem, hrana za pet, uvjeti rada idealni, a kad tome dodamo ushićenje možemo samo reći da je put u Ameriku došao kao “nagradno putovanje” za sve naše uspjehe – rekli su članovi klape.
– S lakoćom prevaljujemo stotine milja u danu i s osmijehom poput pravih prekaljenih morskih vukova izlazimo pred svoju američku publiku, dodali su dečki.
Ništa ne čudi, jer se radi o grupi odličnih ljudi, vrhunskih profesionalaca koji se bez ikakvih problema svakodnevno prilagođavaju novim uvjetima. Svuda su dobrodošli i svuda su primljeni kao stari prijatelji. Trodnevni posjet “Windy cityju” ekipa Hrvatskog Radija u Chicago im je priredila druženje, jelo se i družilo do ranih jutarnjih sati, a i zapivalo se neobavezno, zaigralo na balote, pa bismo rekli – baš ko doma! Posjetili su još i Hrvatski kulturni centar i družili se s mnogobrojnim fanovima.