Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Traži se šest komunalaca

Autor: Anamarija Bilan

09.04.2013. 22:00
Traži se šest komunalaca

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Novozaposleni sezonski radnici pomagli bi komunalnim redarima od 20. svibnja do 19. listopada. Rok za prijavu na natječaj je do 16. travnja


Grad Zadar raspisao je natječaj za posao u kojem traže šest komunalnih redara koji bi tijekom ljetne sezone ispomagali ostalim redarima. Novozaposleni sezonski komunalni redari radili bi od 20. svibnja do 19. listopada. Rok za prijavu na natječaj je do 16. travnja.
Kandidati koji će se prijaviti na natječaj moraju imati završenu srednju školu i to upravne, ekonomske, građevinske ili druge tehničke struke te najmanje jednu godinu radnog iskustva u struci. Iz Grada upozoravaju da na posao ne može biti primljena osoba protiv koje se vodi kazneni postupak ili koja je pravomoćno osuđena za kazneno djelo.
Po onome što su naveli iz Grada, komunalni redari će vršiti nadzor nad provedbom odredbi komunalnog reda i propisa donesenih temeljem Zakona o komunalnom gospodarstvu iz nadležnosti komunalnog redarstva i drugih propisa, izricati mandatne kazne i predlagati pokretanje prekršajnog postupka, voditi upravni postupak, obavljati druge poslove po nalogu pročelnika, pomoćnika pročelnika upravnog odjela i voditelja odsjeka.