Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Razbijali čaše i boce te odbili platiti račun

Autor: Suzana Bandić

09.05.2009. 22:00
Razbijali čaše i boce te odbili platiti račun


Trojac je uz primjenu nužne sile odveden u prostorije policije gdje su zadržani do otriježnjenja, a potom prekršajnom sucu


Trojica Zadrana u dobi od 35, 36 i 54 godine, zaradili su prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira.
Oni su, naime, u petak, u ranim jutarnjim satima, pili za šankom Medussa bara te su pred jutro, u 5.30 sati, u vidno alkoholiziranom stanju počeli razbijati čaše i boce, a osim toga odbili su i platiti račun za popijeno piće.
Stoga je vlasnik bara pozvao policiju koja je na mjestu događaja zatekla trojac i uz uporabu nužne sile odvela ih u prostorije Druge policijske postaje. S obzirom na to da su dvojica prijestupnika odbila alkotestiranje, a kod trećega se pokazalo kako je popio znatnu količinu alkohola, sva trojica muškaraca su u policijskim prostorijama zadržana do otriježnjenja, a potom su u popodnevnim satima privedeni prekršajnom sucu koji im je osim prekršajne prijave, a na zahtjev vlasnika bara, odredio i zabranu pristupa u Medussa bar sljedećih osam dana. Kako se u kuloarima špekuliralo da je riječ o redarima iz konkurentskog noćnog kluba koji su tu noć namjerno došli u Medussu kako bi napravili nered, za komentar o incidentu upitali smo Šimu Miletića, sina vlasnika bara.
– Do sada nismo imali problema s tom trojicom, niti mi je poznato tko su oni. Mislim da su tu večer malo previše popili pa je alkohol učinio svoje. Međutim, mi imamo jako dobru suradnju sa zadarskom policijom tako da se svaki pokušaj izazivanja nereda odmah sankcionira kao što je to bio slučaj i u petak ujutro s tom trojicom – rekao je Miletić.