Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Tony: Zadarska publika je divlja

Autor: Krešimir Bukvić

09.05.2009. 22:00
Tony: Zadarska publika je divlja


U caffe baru “Atrij” u subotu je održana konferencija za novinare povodom održavanja koncerta “Furia tour – Tony Cetinski” koji će se održati 28. svibnja u dvorani Krešimira Ćosića. Konferenciji su, uz Cetinskog, nazočili i Željko Petreš, u ime agencije “Leon trade” iz Šibenika koja organizira koncert i Mirko Sičić, zamjenik direktora Sportskog centra Višnjik.
 Naglasivši kako mu je drago da je okružen ljudima s kojima surađuje već dvadesetak godina, Tony se tjekom kratkog obraćanja novinarima prisjetio nekih odrađenih koncerata na zadarskom području u suradnji sa Sičićem, odazivom zadarske publike koja ga je i više no dobro znala prihvatiti.
– Zadarska je publika divlja, to je valjda i razlog zbog kojih se zove Tornado, kroz smijeh je naglasio Cetinski, dodavši kako se veseli ponovnom nastupu pred Zadranima, posebice u novoj dvorani.
 Sudeći po organizacijskoj razini, Tonijev bi nastup trebao ponovo “zapaliti” sve poklonike dobre glazbe. Kombinacija njegove energije i iznimnih vokalnih sposobnosti pojačanih desetočlanim bendom, 5 stražnjih vokala i 10 plesačica te razglasom i svjetlosnim efektima na svjetskoj razini svakako su dobar razlog za odlazak na koncert.
 Petreš ističe da su, usprkos istoj audio-vizualnoj produkciji kao u Zagrebu, cijene ulaznica nešto snizili u odnosu na one za zagrebačku “Arenu”. Parter će stoga stajati 80 kuna, tribine 100 kuna te VIP loža 200 kuna. Prodaja ulaznica je u turističko informativnom centru na Narodnom trgu, agenciji Aquarius te agenciji A&R u Šibeniku.