Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Frestijevci podigli trofej

Autor: Ivica Gjergja

09.05.2010. 22:00
Frestijevci podigli trofej

Foto: Zvonko KUCELIN



Završeno je natjecanje u Prvoj županijskoj malonogometnoj ligi odigranim zaostalim utakmicama 25. i 26. kola. Nakon odgode od tjedan dana odigrana je i zaostala utakmica između Frestija i Tina, nakon čega su igrači Frestija podigli trofej koji pripada najboljoj momčadi lige. Utakmica je bila dobra, no to se i očekivalo od ponajboljih momčadi lige. Fresti je preko Lovretića, kojemu je asistirao Fatović poveo, a vrlo brzo je bilo i 2:0. Pogodio je Jurlina, a poluvrijeme je okončano s visokih 3:0. U drugom djelu opet je Fresti bio brži i bolji. Slavio je 5:1, da bi nakon dvoboja pokal predao predsjednik MNS ZŽ Đono Sorić.
– Zadovoljan sam učinjenim. Moji igrači su igrali dobro, ali naša najveća snaga je kolektiv. Već sada ćemo raditi na tome da osvojimo i treći trofej u ligi iduće godine – rekao je ključni čovjek Frestija Omer Jusup.
FRESTI – TIN 5:1
ZADAR – SD Mocire. Suci: Jere Čulina i Ivan Čačić (oba Zadar).
FRESTI: Volarević, Knez, Jurlina (2), Fatović (1), Klarin (1), Lovretić (1), Pavlović, Rogić, Mičić, Kresović. Voditelji: Omer Jusup i Željko Bakarić.
TIN: Baričić, Marić, Bakula, Čulina, Drlja, Juko, Karamarko, Šarlija, Klapan (1), Čačić. Voditelj: Tiho Knežević.
Zaostali utakmica 25. kola:
JUŽINA/CLAUSTRA – UHBDDR 3:7
JUŽINA/CLAUSTRA: Maga, Radan (2), Milutina, M. Škoda (1), Žilić, Horvat, B. Škoda. Voditelj: Branimir Jurčević.
UHBDDR: Lončar, Mišlov (1), Jurica (1), Kurtin, Novaković (1), Kolić (1), Ćerina (3). Voditelj: Marin Jurica.
Konačni poredak: Fresti 68, Zadar i Tin 57, Tornado c. 52, Murvica 50, UHBDDR 39, Koruna 36, Punta 32, Mala Rava 31, Visočane 30, Sveti Ante 29, Briševo 23, Bulevar 19, Južina/Claustra 7.
Najbolji strijelac lige je Jurica Šarić (Zadar, 35 golova).