Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Plavci iz Prve postaje uhitili tri lopova

10.05.2018. 07:29
Plavci iz Prve postaje uhitili tri lopova


Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je sredinom travnja u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Zadru provalio u zalagaonicu, odakle je otuđio više mobitela. Protiv 34-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.
Policijski službenici iste policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje i nad 31-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za dvije provale na području grada i Zatona.
– Sumnjiči ga se da je početkom prosinca prošle godine u Zadru, u Ulici Skročini, provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 49-godišnjakinje te otuđio novac, te da je krajem ožujka ove godine u Zatonu provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac i razne cigarete. Protiv 31-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teških krađa, izvijestio je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan.
Također su policajci Prve postaje dovršili kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je krajem siječnja u Ulici Put Murvice u Zadru, otuđio mobitel u vlasništvu 59-godišnjakinje. Protiv 57-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.