Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Dan otvorenih vrata Kneževe palače

10.05.2019. 10:36
Dan otvorenih vrata Kneževe palače


Povodom Dana Europe, te u sklopu obilježavanja “Dana otvorenih vrata EU projekata” pozivaju se svi građani da u ponedjeljak 13.5.2019. godine posjete Kneževu palaču i besplatno razgledaju izložbu reprezentativne kolekcije Zbirke Kallay pod nazivom “Od crne zastave do crne linije” i koncert Gudačkog odjela Glazbene škole Blagoje Bersa s početkom u 20:00 sati.


Posjetitelji će moći razgledati kompletnu Kneževu palaču koja je prije dvije godine u potpunosti obnovljena i opremljena uz pomoć bespovratnih sredstva iz EU fondova, te koja predstavlja izniman doprinos regionalne politke Europske unije prema Zadru i Hrvatskoj i na najbolji način svjedoči važnosti članstva Hrvatske u EU.


Cilj održavanja “Dana otvorenih vrata EU projekata” je predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u raznim područjima od društvenog i javnog interesa. Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije organizira “Dane otvorenih vrata EU projekata” u razdoblju od 9. do 19. svibnja 2019. godine."