Predstavljene etno publikacije i suveniri

Slika korisnika anamarijabilan
U sklopu Etno dana
Na našem štandu izložili smo prospekte, brošure, razglednice, knjige i ostale publikacije Etnološkog odjela, i općenito Narodnog muzeja, koje je moguće i kupiti, kao i razne suvenire - od šalica, vrećica lavande i dr., kaže Jasenka Lulić Štorić
Zvonko Kucelin
Prezentacija se nastavlja i sutra ispred Gradske lože u vremenu od 8 do 13 sati

Danas su u sklopu Etno dana, koje od sredine ožujka do kraja svibnja organizira Etnološki odjel Narodnog muzaja Zadar, na Narodnom trgu predstavljene etno publikacije i suveniri iz Etnološkog odjela NMZ. 

Kako doznajemo od voditeljice Etnološkog odjela Narodnog muzaja Zadar dr. sc. Jasenke Lulić Štorić na ovaj način želi se Etnološki odjel približiti i onim Zadranima koji inače ne posjećuju muzeje.

- Na našem štandu izložili smo prospekte, brošure, razglednice, knjige i ostale publikacije Etnološkog odjela, i općenito Narodnog muzeja, koje je moguće i kupiti, kao i razne suvenire - od šalica, vrećica lavande i dr., kaže voditeljica Etnološkog odjela Jasenka Lulić Štorić, dodajući kako se ova prezentacija nastavlja i sutra, ispred Gradske lože u vremenu od 8 do 13 sati. 

Također, Etno dani nastavljaju se do kraja svibnja brojnim zanimljivim događanjima kojima se nastoji promovirati i popularizirati tradicijska kultura zadarskog kraja i cijele sjeverne Dalmacije.

 
Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno