Hoćemo li zaratiti s Poljacima?

Slika korisnika admin

Moj prijatelj mrzi gej pedere iz dna duše. Ali uopće ne zna zašto. On bi to potaraca, poslao u plinsku komoru ili zatukao macom. A nije znao da mu je osobni frizer gej. Pa kad sam mu rekla, zgrozio se i počeo skakati sa stolice kao da je ofuren.

- Ajme majko, jadan li sam. Zato on meni lizi po kosi stalno i namišta dlačicu po dlačicu. Pa oćemo li vako ili nako... Pu, pu, pu... Sad ću i frizera morat prominit.

A i o pedericama nema baš neki stav, ali mu je prihvatljivije vidjeti dvije žene gdje se ljube nego dva tipa.

- E, a što?! Pedericama se uvališ u sredinu, u sendvič, pa kad osjete muško, da vidiš kako bi brzo zaboravile jedna na drugu. A frajer s njih dvije - ko kralj!!!

Ali dobro, taj moj frend već neko vrijeme živi u Splitu, na izborima je glasao za Keruma, pa je valjda sve jasno. Pokušavam mu objasniti da bih rađe bila pederica nego bez mozga i glasala za splitskog gradonačelnika, ali se ovome mom prijatelju to ne hvata uha.

- A što da ti je brat gej?, pitam.

- Nemam brata, odgovara.

- Pa dobro, sestra da ti je gej.

- Nemam ni sestru, tako da ne želim ni zamišljati.

- A što da ti je sestra Nevenka B.?

- Riješija bi sva egzistencijalna pitanja. A šta bi ti da ti je ona sestra?

- I ja bih riješila egzistencijalna pitanja. Ubila bih se od srama. Odmah skočila kroz prozor.

- Ma gle, razumin ja tebe, ali boga ti, što ti pederi imaju paradirat javno.

- Bolje oni nego političari. Ne diraju te, ne potkradaju, ne maltretiraju, ne lažu, mažu... brate, pusti ljude neka žive svoj život. I nek šetaju do mile volje...

- Ma neka njih, samo što dalje od mene...

Gej parada u Splitu je prošla bezbolnije nego hrvatsko navijanje u Poljskoj. Ne mogu se ne sramiti što je naša repka (koja glupa riječ!!!) jedina reprezentacija koja nije išla odati počast žrtvama holokausta u Aušvic. Još mogu razumjeti onog starkelju koji si je umislio da je tata-mata hrvatskog nogometa, jer od diktatora, pa makar on bio i mini kao ovaj i ne možeš ništa drugo očekivali. Ali, ne mogu otkriti gdje je nestao mladi, zgodni, pametni i kulturni liberal od onog našeg izbornika. Nevjerojatno kako čovjek od svega toga postane marioneta starog bolesnika i onoga majmuna. za kojeg kažu da se navodno ušmrkava i koji provjereno sluša cajke, što po televiziji i novinama prijeti novinarima, igračima, narodu... Nije meni što oni sramote sebe tamo, nego cijeli narod.

E pa nismo ni zaigrali, a već smo dobili po pičci od Poljaka. Nije da žalim te koji su prevalili toliki put i iskeširali masu love da bi se opijali i divljali po Poljskoj. Nije da se pretjerano uzbuđujem zbog toga što su dobili po čunki, jer kako bi rekao ovaj moj homofobni frend, ali ne za navijače: Što su išli tamo paradirat, kad su znali da će vjerojatno dobit po labrnji?!

Da, samo što sad možemo očekivati da će izbiti međunarodni incident. I da će ići preporuka da se svakoga Poljaka odmah na granici treba dobro isprepičkati da zna gdje je došao i da se zna tko je gazda. Za jednog našeg pijanog navijača koji je dobio po tamburi, deset Poljaka koji su došli na ljetovanje s obitelji treba platiti.

Mare (mare-zd@net.hr)

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno