Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Na Adria Touru na Višnjiku nastupaju Gibonni, Petar Grašo…

10.06.2020. 11:45
Na Adria Touru na Višnjiku nastupaju Gibonni, Petar Grašo…


U sklopu teniskog spektakla koji će se sljedećeg vikenda održati na Višnjiku, kako smo saznali neslužbenim kanalima, održat će se i dva velika koncerta hrvatskih glazbenih zvijezda – Gibonnija i Petra Graše.
Naime, prema našim informacijama Gibonnijev koncert zakazan je za petak kao otvorenje ove sjajne priče, a koncert Petra Graše u subotu. U nedjelju je trebao nasupiti slavni pulski violončelist Stjepan Hauser, ali je nažalost, njegov koncert otkazan jer on mora na operaciju koljena tako da se za sada, još uvijek ne zna tko će nastupiti u nedjelju na Višnjiku, ali će zasigurno biti u pitanju inozemni izvođač.
Direktor Športskog centra Višnjik Denis Karlović ove informacije nije potvrdio, ali nije ni demantirao, već nas je samo kratko uputio na press službu organizatora.
Podsjećamo, riječ je o Teniskom turniru “Adria Tour” koji je organiziran na inicijativu Novaka Đokovića i u suradnji s HTS-om, a ovaj cijeli sportsko-glazbeni spektakl doista nije mogla biti ljepša razglednica Zadra za početak ljetne turističke sezone i nakon pandemije koronavirusa i karantene u kojoj je bio cijeli svijet.
Uz Đokovića dolaze i Thiem, Čilić, Ćorić i Dimitrov, i to 20. i 21. lipnja. Među ostalima, sudjelovanje su, na barem jednom od natjecanja, osim pokretača inicijative Novaka Đokovića, potvrdili i vodeći hrvatski tenisači, predvođeni Bornom Ćorićem i Marinom Čilićem, zatim Austrijanac Dominik Thiem, Bugarin Grigor Dimitrov…
Radi se o humanitarnom natjecanju, s kojeg će, među ostalim, prihod biti usmjeren programima za razvoj i obrazovanje djece, a u sportskom smislu bit će odlična prilika za mečeve na najvišoj razini u vrijeme dok je stanka u službenim natjecanjima zbog koronavirusa. Igrat će se po skupinama, pa će svaki tenisač imati dva meča u subotu, te jedan u nedjelju, kada će na rasporedu biti finale između dvojice najboljih.