Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Poziv svim građanima i navijačima KK Zadar

11.06.2021. 07:00


Košarkaši Zadra protekle subote postali su prvaci države u košarci svladavši u 5. finalnoj utakmici KK Split. Međutim, protivno važećim epidemiološkim mjerama u subotu se u Krešinom domu okupilo nekoliko tisuća gledatelja. Žilavec je ovih dana bio jasan kako nije protiv cijepljenja, dapače kako poziva sve građane da to obave. KK Zadar je povodom ove situacije uputio poziv građanimka u kojem ih se poziva da u subotu dođu na Višnjik na cijepljenje, a građani će nakon cijepljenja imati priliku fotografirati se s osvojenim trofejom. Priopćenje prenosimo u cijelosti:
"Prošlu subotu smo vidjeli koliko nam je svima nedostajala košarka i puna dvorana, a nama je posebno nedostajao vaš huk s tribina!
Pandemija COVID-19 svima je promijenila život u zadnjih godinu i pol dana, ali bliži se svjetlo na kraju tunela, a najsigurniji put ka tome je da se što veći broj ljudi cijepi. To će omogućiti i povratak navijača na svoja mjesta u Krešinom domu.
Pripreme igrača za novu košarkašku sezonu počinju u kolovozu, a pripreme navijača i prijatelja kluba već od subote, 12. lipnja i to cijepljenjem na Višnjiku. I dalje moramo biti odgovorni kako bi zajedno nastavili uživati u košarci i svakodnevnom druženju.
Zato pozivamo sve navijače da podrže ovu akciju i da se dođu cijepiti na Višnjik, počevši od subote, 12. lipnja. 2021. godine i da time osiguraju mjesto na tribinama za iduću sezonu, ali i sačuvaju sebe i svoje bližnje od širenja pandemije.
U sklopu prostora za cijepljenje, svi koji prime cjepivo imat će jedinstvenu priliku slikati se s trofejom prvaka Hrvatske! Trofejom kojeg se u Zadru čekalo punih 13 godina.


TERMINI CIJEPLJENJA I SLIKANJA:
SUBOTA, 12. lipnja 7,30 – 13 sati
PON. 14. lipnja – PET 18. lipnja 7,30 – 12,30 i 15,00 – 20,00 sati
Dođite, cijepite se i slikajte za dragu uspomenu, trofej prvaka Hrvatske vas čeka!!!"


KK ZADAR