Ćiro postao izbornik BiH

Slika korisnika admin
Autor: 
ciro
PUN ELANA - Miroslav Blažević

Miroslav Ćiro Blažević novi je izbornik reprezentacije BiH! Odlukom čelništva nogometnoga saveza susjedne države, Ćiro se u zreloj životnoj dobi simbolično vraća kući. Rođeni Travničanin uspio je nogometno ujediniti državu razjedinjenu višenacionalnim prijeporima, Ćiro je postao prvi nebošnjački izbornik za kojega su glasovali bošnjački predstavnici u savezu. Za hrvatske i srpske predstavnike u savezu, Ćiro nikada nije bio sporan.

- Nisam to znao, sine. Svakako da je to još veća obaveza. Pun sam elana, gorim od želje da opravdam povjerenje koji su mi ukazali - kazao je Ćiro odmah nakon što je saznao vijest iz  središta BiH- saveza.

Koliko čelnici BiH-saveza vjeruju novom izborniku ukazuje još jedan detalj, Ćiro može sam birati pomoćnike što nije smio ni jedan njegov prethodnik. Koga će izabrati za pomoćnike Ćiro jučer nije znao, budući da ga je vijest iz "pričuvne" domovine zatekla. Jedno je sigurno, nogomet susjedne države vrijedi daleko više nego što je u posljednjim utakmicama pokazivala okrnjena reprezentacija. Budući da su nastupe donedavno otkazivali redom najbolji igrači (Salihamidžić, Barbarez, Papac...), od Ćire se očekuje da postane prvi BiH-izbornik, koji će pod istom zastavom okupiti najbolje, a ne podobne igrače.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno