Legendarni festival poznat diljem svijeta

Slika korisnika admin
Autor: 
Festival počinje za 10 dana

Papaya s veseljem predstavlja HTC Day & Night. Legendarni festival prepoznat je diljem svijeta, a ovog će ljeta svoje izdanje imati od 15. do 19. srpnja. U pet festivalskih dana na središnjoj pozornici, i ovog ljeta dodatno osvježene Papaye, nastupaju svjetske DJ zvijezde Nicky Romero, Basto, Thomas Gold i Dannic.

BASTO je belgijski DJ specijaliziran za electro glazbu. Veliki svjetski megahit Scream and Shout Britney Spears i Will.I.Am-a producirao je upravo ovaj belgijski čarobnjak. Karijeru je započeo 2005. pjesmom Rock With You koja mu je donijela slavu u Belgiji i Nizozemskoj. Greogory's Team singl dospio je na top ljestvice diljem Europe, a nakon remikseva Kylie Minouge, Sandera Van Doorna te Mobyja, uz hit Again and again karijera mu kreće uzlaznom putanjom.

THOMAS GOLD je u samo nekoliko godina postao zvijezda plesnih podija diljem svijeta. U posljednjih godinu dana u svijetu glazbe prepoznat je zahvaljujući odličnim solo izdanjima, remiksevima poput onog Rolling in the deep Adele, te odličnim live nastupima u vodećim svjetskim klubovima kao što su Pacha i Privilege na Ibizi, Ministry Of Sound u Londonu, Mansion i Cameo u Miamiu. Njegova su vlastita glazbena izdanja na redovnim play listama zvijezdama poput Tiesta, Davida Guette, Sebastiana Ingrossa, Fedde Le Granda i brojnih drugih.

NICKY ROMERO je nizozemski house DJ i producent koji je u svojoj karijeri surađivao s velikanima poput Tiesta, Fedde Le Granda, Sandera Van Doorna, Davida Guette. 2012. objavljuje svoj prvi veliki hit Toulouse, a MTV ga te iste godine najvaljuje kao mladu nadu elektronske glazbe. Iste godine bio je gost Davidu Guetti na Ibizi, a prestižni DJ MAG ga nagrađuje Highest new entry nagradom, a dolazi i na 17. mjesto ljestvice najboljih DJ-a svijeta. Singl I could be the one, u suradnji s Aviicijem, postiže velik uspjeh diljem svijeta i ujedno najavljuje sjajnu budućnost ovom vrhunskom glazbeniku. Za prošlogodišnji nastup u Papayi Nicky Romero ističe da mu je jedan od najboljih u karijeri.

DANNIC je nizozemski DJ i producent, pravog imena Daan Romers. Rođen je i odrastao u istom gradu kao i Tiesto - Hardwell te Funkerman. Nakon obrade Funkermanova hita Automatic potpisuje za Hardwellovu izdavačku kuću Reveald Recordings, a njihova se suradnja nastavlja i tijekom 2012. godine na pjesmi Kontiki, koja je osvojila svjetske top ljestvice. Svirao je u gotovo svim prestižnim klubovima te festivalima diljem svijeta. Prošlo ljeto bio je čest Hardwellov gost. Njegovi posljednji hit singlovi Tombo, Flare i Clobber samo su mu potvrdili status jednog od najtraženijih mladih DJ-a.

I ove, dvanaeste sezone, Papaya je omiljeno odredište mladih iz cijelog svijeta. Na legendarni HTC Day & Night festival svoj su dolazak najavili i brojni turisti iz Australije koji ove godine u Hrvatsku, pa i otok Pag, dolaze u rekordnim brojevima. Ulaznice za legendarni HTC Day & Night Festival, po cijeni od 275 kuna, mogu se osigurati u Papaya web shopu u sustavu Eventima (www.eventim.hr). Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2013. godine, također se mogu pronaći na web adresi www.papaya.com.hr.

 PROGRAM

15. srpnja Basto

16. srpnja Thomas Gold

1srpnja srpnja Nicky Romero

18. srpnja Dannic

 

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno