Djedica iz Pakoštana opet uhićen zbog marihuane

Slika korisnika valentinam
Zlouporaba opojnih droga
Protiv 79-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, izvijestili su iz PU zadarske

Policijski službenici Odjel kriminaliteta droga Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 79-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za zlouporabu opojnih droga.

- U sklopu kriminalističkog istraživanja policajci su u njegovom vrtu na biogradskom području pronašli i oduzeli 50 stabljika konoplje (marihuana), visine od 60 do 200 cm. Protiv 79-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, izvijestili su iz PU zadarske. 

Djedica iz Pakoštana nije prvi put uhićen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, a čini se kako i dalje ostaje pri svome. Pakoštanski umirovljenik uhićen je prvi put 2012. kada je policija u njegovoj kući pronašla dvadesetak stabljika indijske konoplje i 72,5 grama marihuane. Na Općinskom sudu u Zadru 2016. godine sudac Tomislav Marković oslobodio ga je optužbe za neovlaštenu proizvodnju marihuane za daljnju prodaju, a djedica je na sudu tvrdio da je marihuanu koristio za liječenje astme, gihta i visokog krvnog tlaka. Te iste godine pronađeno mu je još 460 stabljika marihuane viših od dva metra. Ta oslobađajuća presuda je pala krajem 2017. godine te mu je u tijeku ponovno suđenje za zadnje djelo. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 3 (2 glasova)