Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Josip Begonja novi voditelj marketinga i odnosa s javnošću

10.07.2020. 13:34


Nakon što je prošlo već dva tjedna od ustoličenja Veljka Mršića i Ivana Perinčića na klupu Zadra, konačno je razbijeno medijsko mrtvilo na Višnjiku. Ne radi se ipak o igračkim pojačanjima od kojih još uvijek nema ni p, već o rošadi u klupskom establišmentu koji je od jučer jači za novog člana. Riječ je o Josipu Begonji koji je potvrđen na službenim klupskim stranicama kao novi voditelj marketinga i odnosa s javnošću u Košarkaškom klubu Zadar. Njegovom prethodniku Ivanu Ištuku je 1. srpnja istekao ugovor i kako u klubu »nisu pokazali interes« s njim produljiti suradnju, odabran je Ištukov nasljednik koji ima tek 24 godine i relativno malo iskustva u poslu za kojeg bi realno i dva čovjeka bilo malo. No, to su već problemi koji se direktno ne tiču mladog Josipa Begonje, a njegov angažman prokomentirao je direktor kluba, Željko Žilavec
– Nastavljamo s pripremama za novu sezonu u svakom aspektu. Ivanu je 30. lipnja istekao ugovor te je odlučeno da se osvježe snage u tom segmentu djelovanja kluba. Klub mu se ovim putem želi zahvaliti na dosadašnjem radu i želimo mu sve najbolje uz puno sreće. U međuvremenu smo doveli mlado pojačanje, Josipa Begonju, kojeg smo izabrali da nam bude novi voditelj marketinga i odnosa s javnošću. Josip je ambiciozan momak koji je željan rada i donosi puno novih ideja. On dolazi kao veliki potencijal te imamo želju i kroz njegov segment podići klub na višu razinu. Radujemo se suradnji s njim – kazao je Žilavec.
Inače je Josip Begonja rođen u Kanadi, a u Hrvatsku se vratio 2013. godine. Završio je fakultet RIT Croatia u Zagrebu. Nakon završetka fakulteta skupljao je iskustvo i radio u košarkaškim krugovima, a na klupskim stranicama njegovi sadašnji poslodavci su mu čestitali na novoj poziciji te zaželjeli puno sreće i uspjeha. Ako je išta sigurno, sreće će mu zaista u ovako jednom »sređenom« klubu trebati, a o kakvom kalibru stručnosti i znanja se radi doznat će se vrlo brzo jer nova sezona je praktički pred vratima.