Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Besplatan koncert uz crkvu sv. Šime

10.07.2021. 11:17


Hrvatska glazbena diva s jedinstvenim vokalom nastupit će u Zadru na Poljani Šime Budinića, uz crkvu sv. Šime u subotu, 10. srpnja s početkom u 21 sat. 
Vanna je omiljena domaća pjevačica koja svojim nastupom oduševljava glazbene connoisseure. Početke njezinih nastupa obilježila je dance glazba, a u kasnijoj solo karijeri bilježi brojne hitove, nagrade i priznanja. Vanna će publiku rasplesati hitovima grupe E.T., ali i raznježiti s najljepšim baladama otpjevanima na domaćoj glazbenoj sceni. Vanna piše vlastite pjesme i surađuje s ponajboljim domaćim autorima, a pjesme joj redovito pronalaze put do vrhova top-lista domaćeg radijskog etera.
– Baš se iskreno veselim ljetu u Zadru i koncertu pred uvijek sjajnom publikom. Zadrani su me oduvijek primali otvorena srca, još od nastupa na nekadašnjem Zadar Festu i puno drugih  koncerata koje sam održala u vašem prekrasnom gradu. Posljednji smo se put vidjeli na mom koncertu u sklopu Adventa 2019. godine netom pred početak ove strašne pandemije, koja nas je sve poremetila. Upravo zato me veseli opet doći pred zadarsku publiku, nadam se da ste se poželjeli koncerata i da ćemo opet uživati kao i prošli put. Ovaj put dolazim s još većim pratećim sastavom i nekim novim pjesmama. Moj sastav i ja jedva čekamo nastup u Zadru!, poručila je Vanna.
Sukladno Odluci o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Zadarske županije, TZ grada Zadra kao organizator događanja osigurat će uvjete za pridržavanje nužnih epidemioloških mjera i preporuka zbog sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19. Stoga molimo sve posjetitelje da na ulazu u prostor koncerta pripreme EU COVID potvrdu u digitalnom ili fizičkom obliku. 
Ulaz je besplatan i bit će otvoren od 20:30 sati. Predviđeno je ukupno 300 mjesta, a posjetitelji ulaze isključivo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde. Za koncert su osigurana dva ulaza za neometan i kontroliran pristup.