Novi teren za sve ljubitelje basketa

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Ekipa s Bilog briga dobila uređeno košarkaško igralište
Ovom akcijom, pa i sudjelovanjem u Ljetnoj košarkaškoj ligi želimo doprinijeti razvoju našeg kvarta, doprinijeti zadarskom društvu, ali i potaknuti djecu i mlade na fizičku aktivnost i uživanje u sportu, rekao je Pijaca
Ljubitelji košarke imaju novi teren na Bilom brigu

Ususret početku Ljetne košarkaške lige 2021, u suradnji s Mjesnim odborom i pod motom »BRIGom za BILI«, košarkaška ekipa Bilog briga odlučila je urediti teren u »Sasovom« (dvorište Vukovarske 6) te na taj način dati doprinos svom kvartu i popularizaciji najdražeg im sporta, uz poruku: »Ako ovom akcijom, barem jedno dite »povučemo pod obruč«, mi smo već osvojili dva sigurna punta i prije prvog kola«.
Kontaktirali smo Marina Pijacu, da nam kaže malo više o ovoj inicijativi.
- Realizirali smo prvi korak prema ideji uređenja košarkaškog igrališta te dobivanja službenog terena na kojem će se odigravati košarkaške utakmice i održavati turniri. Oformili smo kvartovsku košarkašku ekipu jer svi smo mi u kvartu odrasli na basketu, kazao je Pijaca i dodao kako se ideja rodila u isto vrijeme kada se počela održavati Ljetna košarkaška liga.
- Ovom akcijom, pa i sudjelovanjem u Ljetnoj košarkaškoj ligi želimo doprinijeti razvoju našeg kvarta, doprinijeti zadarskom društvu, ali i potaknuti djecu i mlade na fizičku aktivnost i uživanje u sportu, rekao je Pijaca te zaključio kako je u realizaciju projekta bio uključen Mjesni odbor Bili brig i lokalna košarkaška ekipa.
Čistoća i Upravni odjel za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša grada Zadra obavili su pripremne radove. Branka Mijolović i Jure Lisak kreirali su idejno riješenje loga i izradili šablone za bojanje.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno