Košarkaši napadnuti pred Medussom

Slika korisnika admin
Autor: 
medussa
Sebastian GOVORČIN
Incident se dogodio u blizini popularnog okupljališta mladih Zadrana "Medussa"

Ne želim ništa komentirati, a ni davati bilo kakve izjave. Sve je prijavljeno policiji, pa se za sve informacije obratite njima. Ne bih želio da se o tome uopće piše - rekao je jučer u kratkom telefonskom razgovoru 25-godišnji Ivica Grgurović - košarkaš Borik-Puntamike, koji je zajedno sa svojim vršnjakom i prijateljem iz SAD-a napadnut noću s petka na subotu ispred popularnog okupljališta mladih Zadrana, noćnog kluba "Medussa" na Kolovarima.

Incident je u redovitom priopćenju za javnost PU zadarske zaveden kao remećenje javnog reda i mira, međutim, kako smo neslužbeno saznali, sve i nije tako bezazleno, jer je o incidentu navodno obaviješteno i američko veleposlanstvo s obzirom na to da je Grgurovićev prijatelj, američki košarkaš, ozlijeđen.

Srećom, nije riječ o težim ozljedama.

Naime, razlog incidenta je djevojka s kojom je, navodno, zadarski košarkaš bio ranije u vezi, pa je zbog toga na njega nasrnuo 23-godišnji Zadranin, pripadnik HV-a, a Amerikanac je htio zaštititi svog prijatelja te je "izvukao deblji kraj".

Mlađi ga je mladić svom silinom udario šakom u glavu i raskrvario mu usnicu.

Amerikanac je potražio pomoć u zadarskoj Općoj bolnici gdje su mu ozljede sanirane, pa je pušten na kućnu njegu.

Napadač će vjerojatno biti kazneno prijavljen zbog remećenja javnog reda i mira, ali i pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda. Iako se priča da je napadaču pomogla i nekolicina njegovih prijatelja, u PU zadarskoj su nam potvrdili događaj, navodeći samo tri osobe, dvojicu 25-godišnjaka i 23-godišnjaka.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno