Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Tri nezaboravna sata uz Dražena Zečića

Autor: Jurica Predovan

09.08.2009. 22:00
Tri nezaboravna sata uz Dražena Zečića


Okupljenih oko 1.500 obožavatelja moglo je uživati u brojnim Zečićevim hitovima među kojima su bili “Ima li nade za nas”, “Nema ništa novo”, “Nisam ja”, “Plači srce”, “Sedam godina”…
Prošlog vikenda u organizaciji Turističke zajednice općine Vrsi na sportskom centru Gusterna pred nešto više od 1.500 obožavatelja održan je veliki koncert Dražena Zečića i grupe “Banana”.
Okupljeni obožavatelji mogli su uživati u brojnim Zečićevim hitovima, među kojima su bili “Ima li nade za nas”, “Nema ništa novo”, “Nisam ja”, “Plači srce”, “Sedam godina” i drugi, a također je otpjevao i brojne hitove pjevača kojima je i sam napisao pjesme te su se mogli čuti poznati stihovi pjesama Mate Miše Kovača, Mila Hrnića, Magazina i drugih.
Za vrijeme koncerta vladala je prava “ludnica”, a svaka je pjesma bila popraćena glasnim pjevanjem publike te je Zečić nerijetko morao prepustiti mikrofon svojim fanovima.
Uz bengalke, koje su nerijetko bile upaljene za vrijeme koncerta, atmosfera u Vrsima oduševila je mnoge, a Dražen Zečić na bis publike na binu se vraćao nekoliko puta.
Da se radi o zaista popularnom pjevaču, mogli smo se uvjeriti i sami dok je Zečić davao brojne autograme i pozirao pred fotoaparatima obožavatelja.
Koncert je potrajao puna tri sata. Zabavljalo se i mlado i staro, a nerijetko su se mogle vidjeti i podignute ruke te čuti pjevanje publike nošene užarenom atmosferom.
Cjelokupna fešta privedena je kraju nešto prije tri sata ujutro, a sudeći po pjesmama koje su se pjevušile po obližnjim ulicama i kafićima nakon koncerta, može se zaključiti da je atmosfera koncerta ponesena i u vrške domove.