Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Robert Alviž pojačao Primorac

09.08.2010. 22:00
Robert Alviž pojačao Primorac


Tri tjedna prije početka natjecanja Trećoj HNL – jug momčad Primorca ponovo slaže novu momčad. Od početka priprema kroz okupljanja i probe Armandu Marenziju predstavilo se više novih imena, no različitih mogućnosti. I ovaj put Marenzi je morao krenuti ispočetka jer na svakoj polusezoni ostane bez barem pola igrača koji su bili sastavni dio momčadi i promijenili sredinu. Listu odlazaka obilježili su Viskovich (Čapljina) i Mišlov (Raštane) dok je popis dolazaka duži, no ukupan broj novaka na koje se računa nije još definiran.
– Radom i disciplinom, kao i što smo to činili do sada, nastojimo sezonu dočekati što spremniji. Unatoč tome što je velik broj imena došao na probu, i dalje smo deficitarni na pozicijama drugog vratara te kvalitetnog iskusnog stopera. Odigrali smo dvije pripremne utakmice i doživjeli dva poraza (Dinara 1:2, Novalja 0:2, pr.a.) koja su nam ukazala na manjkavost i neke nedostatke. Imamo i manjih problema s ozljedama Pezelja (leđa), Tokića (koljeno) te Zoričića (upaljen zub). U predstojećem razdoblju nastojat ćemo iskristalizirati momčad – kaže Marenzi.
Iz Primorca i vijest o angažmanu 25-godišnjeg Roberta Alviža, veznog igrača s međunarodnim iskustvom. Alviž je do sada nastupao za Flamuntari Vlore (prva albanska liga) te u nekoliko austrijskih niželigaša.