Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

S parkinga ukraden skupocjeni mercedes

09.08.2010. 22:00
S parkinga ukraden skupocjeni mercedes


Osim vozila, lopov je iz stana dok su vlasnici bili na kupanju, ukrao i nešto novca, pa se ukupna šteta procijenjuje na oko pola milijuna kuna, izvijestili su iz zadarske policije
Zadarska policija traga za luksuznom limuzinom marke “mercedes Cl550” vrijednom nešto manje od pola milijuna kuna, ali i kradljivcem koji ju je u nedjelju poslijepodne, nakon što je provalio u stan vlasnika Z. K. (37) i od tamo uzeo ključeve, odvezao s parkirališta ispred stambene zgrade u Vukovarskoj ulici na Bilom brigu. Pod sumnjom da su umiješani u krađu skupocjenog vozila policajci su u ponedjeljak ujutro priveli nekoliko osoba na obavijesni razgovor i kriminalističko istraživanje, no kako neslužbeno saznajemo, još uvijek nema traga ni vozilu, a ni počinitelju.
Osim vozila, lopov je iz stana dok su vlasnici bili na kupanju, ukrao i nešto novca, pa se ukupna šteta procijenjuje na oko pola milijuna kuna.
Inače, skupocjeno vozilo u vlasništvu je tvrtke IB-INTERNATIIONAL iz Zagreba koje je, kako doznajemo iz te tvrtke, uvezeno na povlasticu i Zadraninu ustupljeno u najam još prije dvije i pol godine. Zanimljivo je, međutim, da dnevni najam takvog vozila stoji oko 1.500 eura, a najčešći klijenti te zagrebačke tvrtke, navodno su nogometaši NK Dinama i Zoran Mamić.
– U tijeku je potraga za počiniteljem i otuđenim vozilom, izvijestili su iz PU zadarske, a iz tvrtke u čijem je vlasništvu vozilo ne uzrujavaju se previše, jer će im, ukoliko policijska potraga ne urodi plodom, nastalu štetu nadoknaditi osiguranje.