Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Pjesma, trbušni ples i vatromet na fešti za pet

Autor: Branko Božić

09.08.2012. 22:00
Pjesma, trbušni ples i vatromet na fešti za pet

Foto: Branko BOŽIĆ



Za dobro raspoloženje i dobar štimung svirkom i pjesmom pobrinula se zagrebačka grupa “Joy”. Atmosferu su dodatno svojim nastupom zapalile “Gusarice” članice ninske Udruge žena Aenona te plesačice


U organizaciji i uz financijsku potporu Turističke zajednice Privlaka te Udruge vlasnika nekretnina Turističkog naselja Sabunike s predsjednikom Mirkom Kobašem na čelu, u privlačkom Turističkom naselju Sabunike održana je velika ljetna turistička fešta.
U predivnom ljetnom ambijentu prostor Šumice na kojemu je priređena fešta bio je ispunjen do posljednjeg mjesta. Zabave kao i domaćih dalmatinskih delicija nije nedostajalo tako da je svatko mogao naći nešto dobro i zanimljivo za sebe.
Za dobro raspoloženje i dobar štimung svirkom i pjesmom pobrinula se zagrebačka grupa “Joy”. Atmosferu su dodatno svojim nastupom zapalile “Gusarice” članice ninske Udruge žena Aenona, koje su se unatoč nemirnom moru brodom otisnule iz Nina prema Sabunikama. Zapažen je također bio i nastup zadarske plesne grupe “Felisyty” čije su plesačice na pozornici otplesale nekoliko izazovnih “trbušnjaka”.
Fešta je na koncu kako to obično biva okončana raskošnim desetominutnim vatrometom.