Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Perić gledao pobjedu Benettona nad Hemofarmom

09.09.2010. 22:00
Perić gledao pobjedu Benettona nad Hemofarmom


Hrvoje Perić jučer je odradio prvi trening s Benettonom. Dubrovčanin, koji će krajem listopada napuniti 25 godina, prošao je liječnički pregled u Trevisu i priključio se suigračima na pripremama u Domeggeu. Tamo je odgledao pripremnu utakmicu između Benettona i Hemofarma, koju je njegova nova momčad dobila s 84:66.
– Sretan sam što sam izabrao Treviso za prvu godinu karijere izvan Hrvatske. Ovo je veliki izazov za mene. Uvijek sam cijenio Serie A, a igranje za klub velike tradicije, kakav je Benetton, važna je stepenica u mojoj karijeri. Znam da je momčad jaka i ambiciozna i želim svojim igrama doprinijeti dobrim rezultatima – kazao je Perić za službene stranice kluba, dodavši da je vrlo važno poznanstvo s trenerom Jasminom Repešom.
– Poznajem ga dobro, iz hrvatskog prvenstva i iz reprezentacije. Sigurno da će mi činjenica da je trener Hrvat i da je u momčadi Sandro Nicević, puno pomoći da se što prije prilagodim na novu sredinu – dodao je bivši igrač Zadra, koji će Benettonu nositi dres s brojem 17. Podsjećamo, Perić je nedavno potpisao trogodišnji ugovor s Unicajom iz Malage, ali će prvu sezonu odraditi na posudbi u Trevisu. Inače, Benetton krajem rujna i početkom listopada igra kvalifikacije za Eurokup, protiv ciparskog Apoela iz Nikozije, a poraženi iz tog dvoboja igrat će u skupini G Eurochallenge kupa sa Zadrom.