Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Odvjetnici Larisi Radović na automobilu ostavljena plastična vagina

Autor: Minja Gugić

09.10.2008. 22:00
Odvjetnici Larisi Radović na automobilu ostavljena plastična vagina

Foto: Jelica FARKAŠ



Odvjetnici Radović klijent suprotne strane zaprijetio je smrću usred sudnice, a njegov ga je odvjetnik u tome podržao dodavši: “Ona je već pokopana.” Jučer je doživjela novu neugodnost kada joj je na haubi automobila ostavljen predmet iz sexy shopa
Odvjetnica Larisa Radović iz Odvjetničkog ureda “Radović” prijavila je u utorak biogradskoj policiji prijetnje smrću koje je usred sudnice biogradskog Općinskog suda uputio klijent, kako je rekla, suprotne strane, a što je najgore od svega u tome ga je podržao i njegov odvjetnik rekavši joj kako je “već pokopana”. Riječ je gotovo “benignom” sudskom procesu koji se vodi zbog ometanja posjeda.
Nakon incidenta u sudnici koji se dogodio i naočigled suca koji je vodio raspravu, uznemirena i šokirana odvjetnica odmah je reagirala i slučaj prijavila biogradskim policajcima koji su promptno intervenirali i čovjeka koji joj je prijetio pozvali na razgovor.
No, tu priči nije kraj jer je odvjetnica Radović jučer doživjela drugu neugodnost kada joj je na poklopcu motora automobila, koji je bio parkiran ispred odvjetničkog ureda, ostavljen veliki, plastični predmet iz sexy shopa, a radi se o plastičnoj vagini.
Odvjetnica je i to jučer, između 10 i 11 sati, također prijavila policajcima biogradske policijske postaje, koja se nalazi u neposrednoj blizini odvjetničkog ureda u kojem radi.
– Osim što su mi ozbiljno prijetili smrću, vrijeđali su me i nazivali pogrdnim imenima, primjerice “srpskom droljom”. Valjda misleći na moje prezime. Nakon svega što se događa u našoj državi posljednje vrijeme, dođe mi da se prestanem baviti poslom za koji sam se dugo i teško školovala i odem živjeti u inozemstvo. Osim toga, prijetnje su mi bile upućene na sudu, usred sudnice u kojoj je rijetko kad prisutan pravosudni policajac.
Na sud se može unijeti svašta. Nema dovoljno pravosudnih policajaca i kad ulazite u zgradu suda nema ozbiljne kontrole. Eventualno će vas upitati za ime i to ako je pravosudni policajac prisutan – zaključila je ogorčeno odvjetnica Larisa Radović.
U PU zadarskoj jučer su potvrdili kako je “obrada cijelog događaja u tijeku i kako se tek treba utvrditi imaju li prijetnje i predmet iz sexy shopa ostavljen na haubi automobila Larise Radović, ikakve veze.”
Nažalost, nismo uspjeli doznati tko je odvjetnik iz Zadra koji je također sudjelovao u prijetnjama upućenim svojoj kolegici, kao ni ime suca koji je vodio raspravu.