Zadarski košarkaši voze opel i saab

Slika korisnika admin
saab3
Zvonko KUCELIN
Aco Petrović vozit će saab 9-3 2.0

Direktor Autocentra Mitrović Luka Mitrović isporučio je danas košarkaškom klubu Zadar tri saab i sedam opel automobila na jednogodišnje korištenje. Ugovor o desetoj, jubilarnoj suradnji najposjećenije zadarske autokuće i košarkaškog kluba, uz Mitrovića, supotpisali su direktori KK Zadar Pino Giergia i Davor Perišić.

Izrazivši zadovoljstvo zbog mogućnosti da i ove godine njegova autokuća potpomaže zadarske košarkaše, Mitrović nije propustio spomenuti kako je u pitanju veliko odricanje za tvrtku, neprofitabilno, no kako su se na suradnju odlučili otvorenog srca iz ljubavi prema sportu.

- Drago mi je da smo i ovaj put u prilici pomoći našu košarku, dati svoj doprinos uspjesima kluba. Nadam se da će ova sezona biti najbolja do sada, istaknuo je Mitrović.

Zahvalivši u svoje i ime kluba Giergia je naglasio da je sprega između sporta i biznisa uvijek bila vrlo važna karika u promidžbi i prodaji određenog proizvoda.

- Košarka je nekada bila ponos Hrvata, sport koji je ime naše zemlje promicao u cijelom svijetu. Zadar je, pak, bio grad košarke što će s ovom novom dvoranom zasigurno biti i još više. Naši su igrači bili idoli naše mladeži pa je logično da ih Zadrani slijede i kroz kupnju automobila koje oni danas voze, istaknuo je Giergia.

S njegovim se riječima složio i Perišić, zahvalivši također na vrijednoj donaciji. Njemu su, naime, uručeni ključevi moćnog saaba 9-3 1.9, jednog od tri saab vozila, predviđenih za upravu. Giergia je sjeo za volan saaba 9-5 aero, dok je treneru Aci Petroviću pripao saab 9-3 2.0. Zamjenik direktora Jure Košta i igrač Juby Johnson dobili su opel signume, a Marlon Garnett, Malik Dixon, Todor Gečevski, Dejan Ivanov i koordinator stručnog rada u mlađim kategorijama Joško Pulja astre automatic.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno