Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Novi album svim kupcima ulaznice

09.11.2011. 23:00
Novi album svim kupcima ulaznice


Parni valjak na sceni je više od 35 godina i za to se vrijeme profilirao kao jedan od najvažnijih bendova bez kojeg bi domaća i regionalna pop-rock scena bila teško zamisliva


Parni Valjak stiže u Zadar, a u sklopu turneje kojom promoviraju novi album “Stvarno nestvarno” ovu nedjelju nastupit će u dvorani Krešimira Ćosića. Parni valjak na sceni je više od 35 godina i za to se vrijeme profilirao kao jedan od najvažnijih bendova bez kojeg bi domaća i regionalna pop-rock scena bila teško zamisliva. Kroz svoju su karijeru objavili 16 studijskih albuma, 18 singlova, 5 live albuma i 5 kompilacija, nanizali šarolik spektar glazbenih nagrada, rušili rekord za rekordom, ne zamarajući se toliko pitanjem kako nadmašiti druge izvođače, već kako nadmašiti sami sebe.
Zanimljivo je da će svaki kupac ulaznice za koncert dobiti i novi album u digitalnom obliku, odnosno nakon kupnje ulaznice u sustavu Eventim trebate posjetiti njihovu stranicu i upisati bar kod, a nakon toga i besplatno skinuti posljednji album.
Ulaznice po cijeni od 80 kuna za parter, odnosno 100 kuna tribine mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sa sustavom Eventim.