Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Postolari osvojili Rijeku

09.11.2011. 23:00
Postolari osvojili Rijeku


Postolar Tripper zaista jest koncertna atrakcija, a dokazao je to i pun Stereo iz kojeg su u prvim satima nedjelje svi izašli sretni, zadovoljni i s osmjesima na licima


Godinu dana nakon što su rasturili Palach, momci iz zadarske grupe Postolar Tripper preksinoć su sličan scenarij ponovili u Stereo Dvorani. U sklopu Ska.n.bass partyja i koncerta koji je uz njih na Sušak doveo i DJ-a Snifa i Liz’n’Bass, “postolari” su osvajački pohod na Rijeku odradili i više no uspješno.
Poznatim pjesmama i energičnim ska, reggae i hip-hop zvukovima uz koje malo tko može ostati miran, vesela je zadarska ekipa prodrmala i rasplesala brojne riječke fanove, ali i vjerne slušatelje koji su u Stereo stigli iz Istre i drugih dijelova zemlje.
Hoćemo još
Svima dobro poznate pjesme redale su se jedna za drugom, pjevalo se “predizbornu” “Sve što iman san ukra” s istoimenog albuma prvijenca, kao i druge poznate uspješnice kao što su “Marijana”, “Debela”, “Ona za ribara neće”, “Brate brate gospođo”, “Gradelada”, “Tužna priča o selu”, “Nataša”, “Palma u pitaru”, “Soren i sam” i druge. Izveden dvaput, u regularnom i “hoćemo još” dijelu, među okupljenima je odlično prošao i hit “Na rubu ponora” s drugog albuma “Popravni” čiji su stihovi “jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed” svakog dana iznova aktualni.
Zadarski izvozni proizvod
Budući da bi im uskoro trebao izaći i treći nosač zvuka “Čujem ja netko šuti”, na repertoaru su im se našle i neke nove, novije i najnovije pjesme koje tek trebaju zaživjeti među publikom. Preksinoćnji nastup benda koji slovi za najpoznatiji alternativni zadarski izvozni proizvod još je jednom pokazao da Postolar Tripper zaista jest koncertna atrakcija, a dokazao je to i pun Stereo iz kojeg su u prvim satima nedjelje svi izašli sretni, zadovoljni i s osmjesima na licima.