Tornado za igralište u Škabrnji

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Ivan JAMIČIĆ
Na štandu na Narodnom trgu našle su se majice, naljepnice, bedževi

U povodu humanitarne akcije "Hrvatski navijači Škabrnji", Udruga navijača Tornado Zadar jučer je na Narodnom trgu organizirala prodaju rekvizita s motivima Škabrnje i Hrvatske. Riječ je o štandu na kojemu su građani imali priliku kupiti majice, bedževe i naljepnice, a svi prihodi prikupljeni ovom akcijom namijenjeni su za izgradnju dječjeg igrališta u Škabrnji. Kako su pojasnili članovi Udruge navijača Tornado Zadar, u ovaj su projekt uključene sve navijačke skupine u Hrvatskoj pa je tako i po gradovima ostalih navijačkih skupina istovremeno pokrenuta prodaja rekvizita.

- Za razliku od dosadašnjih akcija kroz koje su se prikupljala sredstva za pomoć Vukovaru, ove godine se ista akcija provodi u cilju pružanja pomoći Škabrnji. Akcija će trajati do 18. studenog, kada se obilježava dan stradanja Škabrnje. U subotu ćemo, isto kao i danas organizirati ovakav štand, a za sve one koji neće biti u mogućnosti posjetiti nas na štandu u povodu ove akcije otvoren je i kunski račun u banci, preko kojeg svatko može uplatiti svoj prilog, kazao je Roko Dujić, član Udruge navijača Tornado Zadar, naglasivši kako je majice moguće kupiti i u prostorijama Udruge navijača, na adresi Bedemi zadarskih pobuna 1, i to srijedom, četvrtkom i petkom od 19 do 23 sata.

- Majice s motivom Škabrnje prodaju se po cijeni od 70 kuna, a "Tornado" majice koštaju 60 kuna. Pet komada naljepnica košta 10 kuna, a bedževi koštaju po 10 kuna. S obzirom da se akcija provodi diljem Hrvatske i u Hercegovini sigurni smo da ćemo uspješno prikupiti potrebna sredstva i time omogućiti izgradnju igralište za djecu u Škabrnji, kazao je Dujić.

Spomenuti kunski račun "Hrvatski navijači Škabrnji" je: (OTP) 2407000-1500315194.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno