Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Tornado za igralište u Škabrnji

09.11.2011. 23:00
Tornado za igralište u Škabrnji


Akcija će trajati do 18. studenog, kada se obilježava dan stradanja Škabrnje. U subotu ćemo, isto kao i danas organizirati ovakav štand, a za sve one koji neće biti u mogućnosti posjetiti nas na štandu u povodu ove akcije, otvoren je i kunski račun u banci, kazao je Dujić


U povodu humanitarne akcije “Hrvatski navijači Škabrnji”, Udruga navijača Tornado Zadar jučer je na Narodnom trgu organizirala prodaju rekvizita s motivima Škabrnje i Hrvatske. Riječ je o štandu na kojemu su građani imali priliku kupiti majice, bedževe i naljepnice, a svi prihodi prikupljeni ovom akcijom namijenjeni su za izgradnju dječjeg igrališta u Škabrnji. Kako su pojasnili članovi Udruge navijača Tornado Zadar, u ovaj su projekt uključene sve navijačke skupine u Hrvatskoj pa je tako i po gradovima ostalih navijačkih skupina istovremeno pokrenuta prodaja rekvizita.
– Za razliku od dosadašnjih akcija kroz koje su se prikupljala sredstva za pomoć Vukovaru, ove godine se ista akcija provodi u cilju pružanja pomoći Škabrnji. Akcija će trajati do 18. studenog, kada se obilježava dan stradanja Škabrnje. U subotu ćemo, isto kao i danas organizirati ovakav štand, a za sve one koji neće biti u mogućnosti posjetiti nas na štandu u povodu ove akcije otvoren je i kunski račun u banci, preko kojeg svatko može uplatiti svoj prilog, kazao je Roko Dujić, član Udruge navijača Tornado Zadar, naglasivši kako je majice moguće kupiti i u prostorijama Udruge navijača, na adresi Bedemi zadarskih pobuna 1, i to srijedom, četvrtkom i petkom od 19 do 23 sata.
– Majice s motivom Škabrnje prodaju se po cijeni od 70 kuna, a “Tornado” majice koštaju 60 kuna. Pet komada naljepnica košta 10 kuna, a bedževi koštaju po 10 kuna. S obzirom da se akcija provodi diljem Hrvatske i u Hercegovini sigurni smo da ćemo uspješno prikupiti potrebna sredstva i time omogućiti izgradnju igralište za djecu u Škabrnji, kazao je Dujić.
Spomenuti kunski račun “Hrvatski navijači Škabrnji” je: (OTP) 2407000-1500315194.