Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Ferenčina: Zadar po kvaliteti nije zaslužio posljednje mjesto

Autor: Z L

09.11.2012. 23:00
Ferenčina: Zadar po kvaliteti nije zaslužio posljednje mjesto

Foto: PIXELL



Mi ćemo u Zadru tražiti pozitivan rezultat i mislim da to možemo postići – kaže Ferenčina


Zadrani se bore za goli prvoligaški život i našem će klubu na svom travnjaku biti i te kako opasan suparnik. Svjestan je toga i trener Roy Ferenčina koji vrlo dobro zna da je Zadar neugodan domaćin i da će u susretu s farmaceutima tražiti sva tri boda – početak je to teksta u kojem na službenom internetskom portalu klub iz Koprivnice najavljuje utakmicu u Zadru.
– Bit će nam jako teško jer u Zadar odlazimo znatno oslabljeni. Uz Raka i Batarela nedostajat će nam naš najbolji strijelac Vugrinec koji je ozlijedio mišić, te Kokalović koji ima tri žuta kartona. Na jednom ovotjednom treningu također se ozlijedio i Pilipović. Naši domaćini izbacili su iz Kupa Dinamo, dok su u prvenstvenom susretu s Hajdukom u Splitu usprkos porazu propustili realizirati nekoliko povoljnih prilika. Sve to ukazuje da je riječ o ekipi koja po kvaliteti nije zaslužila posljednje mjesto na ljestvici – naglasio je trener Ferenčina i nastavio:
– Mi ćemo u Zadru tražiti pozitivan rezultat i mislim da to možemo postići. Od igrača koji će dobiti prigodu tražit ću iznad svega veliku borbenost i zalaganje, jer samo tako možemo ostati nepobijeđeni – zaključio je trener Slavena.