Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Milin: Nema očajavanja, idemo dalje

09.11.2013. 23:00
Milin: Nema očajavanja, idemo dalje


Treneri Zadra i Lokomotive, Ferdo Milin i Tomislav Ivković vrlo brzo nakon posljednjeg sučevog zvižduka stigli su na konferenciju za novinare. Još u hodniku Zadrov strateg čestitao je kolegi na klupi “lokosa” na zasluženoj pobjedi. Prvi je riječ, po dobrom starom običaju, dobio gostujući trener.
– Presretan sam zbog pobjede u Zadru i naravno tri osvojena boda. Razloga za sreću je nekoliko. Jedan od njih je taj što e moja momčd pokzala karakter nakon dva uzastopna poraza u šprvenstvu i na najbolji mogući način se za to iskupila. Drugi razlog je taj što jeu Zadru jako teško igrati i još teže osvajati bodove. Zadra je na svom travnjaku jako agresivan, usporedio bih ih sa kamikazama i zato mojim igračima pripadaju još veće pohvačle za ovu pobjedu.
Ivković je naglasio koliko je njegovoj momčadi dobro došlo rano vodstvo.
– Taj rani zgoditak odredio je daljni tijek utakmice. Mogli smo igrati mirno i prijetiti iz kontri i polukontri. Mogli smo i ranije riješiti takmicu, ali dobro je i na ovaj način. Čestitam svim sudionicima ove utakmice, a Zadru želim sve najbolje u nastavku prvenstva.
Trener Ferdo Milin nije propustio priliku čestitati gostima iz Zagreba.
– Čestitam Lokomotivi i njihovom treneru na zasluženoj pobjedi. Isto tako čestitam i svojim igračima što su do posljednje sekunde na travnjaku davali sve od sebe ne bi li došli do izjedančujućeg pogotka. Lokomotiva je jednostavno bila brža na što mi nismo znali odgovoriti. Samo mi je žao zbog tog njihovog ranog gola jer je to odredilokako ć izgledati igra u nastavku utakmice. a nije pao taj gol mi bi bili ti koji bi prijetili iz kontri i polukontri i na taj način ih pokušali uhvatiti na krivoj nozi.
Milin ipak nije pokazao nikakvu depresiju. dapače.
– Nema pesimizma niti očajavanja. Slijedi nam prvenstvena stanka, a onda dlaze niovi ispiti. Idemo raditi i pripremati se za njih – bile su završne riječi Zadrovog stratega.