U Ražancu samo lista "Za bolji Ražanac", u Rtini samo HDZ

Slika korisnika admin
Branko BOŽIĆ
Edmond Miletić (lijevo) sad je već sigurni predsjednik MO Ražanac

S obzirom da je još u proljeće lanjske godine istekao mandat članovima Vijeća MO-a, Općina Ražanac na čelu s načelnikom Nikolom Miletićem, a sukladno odluci Općinskog vijeća te Zakonu o jedinicama lokalne i regionalne samouprave, odredila je datum održavanja novih izbora 20. studenog ove godine kada će oko 3.000 evidentiranih birača s pravom glasa s područja općine Ražanac imati priliku na izborima iskazati svoje građansko pravo dajući svoje glasove onima u koje imaju najviše povjerenja.

Po onome što se zna u Vijeća MO-a Radovin, Ražanac i Rtina birat će se devet članova, u Vijeća MO-a Jovići i Ljubač birati će se 7 članova te u Vijeća MO-a Krneza, Ljubački Stanovi i Podvršje birat će se po 5 članova.

Po trenutačnim informacijama u Ražancu će birači biti u prilici glasovati samo za listu "Za bolji Ražanac" nositelja Edmonda Miletića. Kako smo doznali od nedavno imenovanog povjerenika općinske organizacije HDZ-a Ražanac Nediljka Jovića, njihova stranka nije uspjela za općinsko središte Ražanac sastaviti listu prvenstveno radi kratkog vremenskog roka koji im je stajao na raspolaganju. U Rtini je samo HDZ istaknuo listu, a nositelj joj je Nikolica Vranković. U Radovinu će se natjecati HDZ s nositeljem Pavlom Beretinom i Nezavisna lista "Blaž Dundović".

U Podvršju će se isto kao i u Ražancu birati s jedne liste i to Nezavisne liste "Podvršje" čiji je nositelj Nikola Matak. U Ljubačkim Stanovima, Ljupču, Krnezi i Jovićima HDZ neće imati suparnike, a nositelji lista će biti Ivan Matak, Ivica Stojić, Petar Matak i Franko Jović.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno