Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Pomoć za uređenje derutnog prostora Zadarskog plesnog ansambla

Autor: Z L

09.12.2008. 23:00
Pomoć za uređenje derutnog prostora Zadarskog plesnog ansambla


Bal će se održati 12. prosinca 2008. godine u koncertnoj dvorani Sportskog centra Višnjik, uz nastup Zadarskog plesnog ansambla i svirku grupe Forum. U humanitarnoj akciji sudjelovat će i košarkaši Zadra koji će, predvođeni trenerom Acom Petrovićem, doći na bal i na licitaciju donijeti loptu sa svojim potpisima
Lions Club Zadar obilježava lijep jubilej – 10 godina djelovanja i promicanja svog mota – SLUŽIMO. Zbog iznimnih rezultata u takvom djelovanju, Lionsi su lani proglašeni najboljom svjetskom humanitarnom organizacijom, a ove godine bili nominirani za Nobelovu nagradu. Zadarski je klub Lionsa svojim radom u proteklih 10 godina dao doprinos i toj velikoj humanitarnoj udruzi i priznanjima što ga je dobila.
– Naš je tradicionalni Božićni bal uvijek praćen humanitarnom akcijom. Lani su to bila sredstva za razminiranje Zadra, preklani smo kupili računalo za slijepe našoj mladoj sugrađanki, sada prikupljamo za uređenje derutnog i posve neuvjetnog prostora Zadarskog plesnog ansambla, u kojemu ta ugledna i poznata udruga treba raditi sa zadarskom djecom, učiti ih osnovama plesa, uvoditi ih u svijet kulture i civilizacijskog ponašanja. Za uređenje prostora potrebno im je oko 230.000 kuna. Lions club Zadar pokreće akciju uređenja tog prostora i daje početna sredstva. Osigurat ćemo ih na našem Božićnom balu kojim ćemo proslaviti i 10 godina našeg rada, kaže predsjednik zadarskog Lions kluba Augustin Sudinja.
Bal će se održati 12. prosinca 2008. godine u koncertnoj dvorani Sportskog centra Višnjik, uz nastup Zadarskog plesnog ansambla i svirku grupe Forum. U humanitarnoj akciji sudjelovat će i košarkaši Zadra koji će, predvođeni trenerom Acom Petrovićem, doći na bal i na licitaciju donijeti loptu sa svojim potpisima.
– Sredstva ćemo prikupljati i licitacijom dobrih vina te prodajom lutrije. Ulaznica uključuje bogatu večeru i dobru zabavu.