Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Sto kuna ražanačkim umirovljenicima

09.12.2010. 23:00
Sto kuna ražanačkim umirovljenicima


Božićnicu će dobiti svi umirovljenici iz Ražanca i njegovih općinskih mjesta Rtine, Ljupča, Ljubačkih Stanova, Krneze, Radovina, Jovića i Podvršja čije mirovine ne prelaze mjesečni iznos od 1.908 kuna


Shodno odluci koje su na inicijativu općinskog načelnika Dragutina Miočića i njegova stručnog kolegija prihvatili vijećnici Općinskog vijeća na zadnjoj sjednici počinje isplata božićnica ražanačkim umirovljenicima.
Isplata za ovu godinu u visini od po 100 kuna, kako smo doznali, u Jedinstvenom upravnom odjelu krenut će u ponedjeljak 13. ovog mjeseca na blagdan Sv. Lucije mučenice s početkom u 9 sati i to u uredu spomenutog odjela u novoj zgradi Općine.
Božićnicu će dobiti svi umirovljenici iz Ražanca i njegovih općinskih mjesta Rtine, Ljupča, Ljubačkih Stanova, Krneze, Radovina, Jovića i Podvršja čije mirovine ne prelaze mjesečni iznos od 1.908 kuna. Umirovljenici i članovi njihovih obitelji o načinu i vremenu isplate bit će upoznati i preko oglasa koji će se postaviti po oglasnim pločama u svim mjestima.