Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Usvojen program i financijski plan TZ Zadarske županije

09.12.2010. 23:00
Usvojen program i financijski plan TZ Zadarske županije


Nakon konstituirajuće  Skupštine Turističke zajednice Zadarske županije održana  je i 1. sjednica Turističkog vijeća koju je sazvao župan Stipe Zrilić kao predsjednik  TZ-a županije.
Prema Zakonu o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma (NN,  br.152/08) Turističko vijeće  broji 11 članova. Predsjeda  mu župan, jednog člana delegira Hrvatska gospodarska  komora, jednog člana Hrvatska obrtnička komora a preostalih osam članova je izabrano na Osnivačkoj Skupštini održanoj 1. prosinca 2010.
Na početku sjednice župan  Stipe Zrilić je pozdravio sve  nazočne članove i čestitao im  na izboru u Turističko vijeće  Turističke zajednice Zadarske  županije. Izrazio je nadu da će  članovi Turističkog vijeća biti  dobar tim i da će uspješno  obavljati svoj posao. To je vrlo  značajan posao gledajući ulogu turizma u gospodarstvu.
Nakon uvodnog dijela i utvrđenog kvoruma, pristupilo  se raspravi i izglasavanju po  dnevnom redu u kojem je podneseno  Izvješće o radu Turističkog ureda od siječnja do  rujna 2010. te informacija o turističkom prometu od siječnja do rujna 2010. Slijedilo je financijsko izvješće  od siječnja do rujna 2010. i  prijedlog izmjena i dopuna  financijskog plana za 2010. i  konačno  Prijedlog Programa  rada TZ Zadarske županije s  financijskim planom za 2011.  godinu.