Falkensteiner Club Funimation Borik gosti uvrstili u pobjednike

Slika korisnika admin
falkensteiner
Tomislav JERAK
Falkensteiner Funimation Club Borik gosti lansirali među elitu

Na on-line platformi HolidayCheck hotel Falkensteiner Club Funimation Borik uvršten je među 99 najomiljenijih hotela od strane onih koji su glasovali, i jedini je hotel u Hrvatskoj na ovoj listi.

Inače, na on-line platformi HolidayCheck dostupno je 5.662.467 ocjena hotela; slika i videosnimaka. Godine 2011. ukupno je predano 530.000 ocjena hotela. Ocjenjuje se u najrazličitijim kategorijama, između ostalog i o cjelokupnom stanju, usluzi i ponuđenom programu slobodnih aktivnosti. S odličnom kvotom daljnjih preporuka i visokim ocjenama, Club Funimation Borik proglašen je najomiljenijim hotelom u Hrvatskoj 2011. godine.

- Već prošle godine dobili smo nagradu za najbolji hrvatski hotel i to s hotelom Falkensteiner Family Hotel Diadora. Nijedna druga ocjena nije nam toliko važna, koliko one koje dolaze direktno od naših gostiju. On-line platforma HolidayCheck omogućuje turistima vrlo iskreno, detaljno, ali i kritično ocjenjivanje cjelokupne ponude hotela koje se, također i objavljuje. Top-usluga nit je vodilja svih 27 Falkensteiner hotela. Samo onda kada su mušterije zadovoljne, poduzeće može dobro poslovati, što ova nagrada za Falkensteiner Club Funimation Borik naglašava. Veliku pohvalu i zahvalnost iskazujem upravitelju resorta Marinu Kirinu kao i cijelom timu hotela - kaže Otmar Michaeler, CEO tvrtke Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG.

Za upravitelja resorta Marina Kirina ova nagrada, također pokazuje kako su posebice prošle godine mnoge obitelji iz Austrije, Njemačke i Italije svoj odmor provele u Hrvatskoj i koje polažu veliku vrijednost na mediteranski dizajn, traže zabavnu, ali i opuštajuću ponudu kako za djecu tako i za roditelje te cijene ljepote još većim dijelom netaknute dalmatinske, jadranske obale. Kvalitetna ponuda s Falky-Landom za djecu kao i Acquapura SPA za roditelje, kod nas u Clubu Funimation Borik apsolutna je atrakcija.

Tvrtka Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG) jedno je od vodećih turističkih poduzeća u šest europskih zemalja, a nameće se kao glavni "igrač" na zadarskom području gdje je u vlasništvu ili upravlja Borikom i Punta Skalom, a najavljeno je i njihovo vođenje Crvene luke nakon rekonstrukcije.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno