Pronađen mrtav muškarac u automobilu na Autobusnom kolodvoru

Slika korisnika admin
Ivan JAMIČIĆ
Nesretnog muškarca u automobilu primijetili su slučajni prolaznici

Mrtvo tijelo 60-godišnjeg muškarca u utorak, nešto prije deset sati, u automobilu parkiranom kod zadarskog Autobusnog kolodvora pronašli su slučajni prolaznici te o tome odmah obavijestili zadarsku policiju.

Iako policija nije službeno potvrdila njegov identitet, neslužbeno doznajemo da je riječ o beskućniku kojemu je posljednjih nekoliko godina stara "fiat marea", talijanskih registarskih oznaka, bila jedini dom. Muškarac se hranio u Pučkoj kuhinji i obližnjim pekarama, a navodno se prije nekoliko godina vratio iz Italije. U Zadru je imao stan, no zbog sudskog spora s nekim članovima obitelji, nesretni čovjek nije mogao u njega, pa je završetak sudske procedure čekao u automobilu, gdje je ujedno i držao svu svoju imovinu.

Preminuo je u noći s ponedjeljka na utorak, a prvi rezultati policijskog očevida na njegovu tijelu i u unutrašnjosti vozila, pokazali su da nema tragova nasilne smrti. Navodno je bio narušena zdravlja, no točan uzrok njegove smrti bit će poznat nakon obdukcije koju će obaviti patolozi u Općoj bolnici Zadar.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno