Među predavačima i don Damir Stojić

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Autor: 
Fabio ŠIMIĆEV
Don Emil Bilaver

Mjesečni molitveni susret za mlade Zadarske nadbiskupije održava se u utorak 15. siječnja u crkvi sv. Dimitrija u Zadru s početkom u 21 sat. Molitvu i predavanje za mlade predvodi don Damir Stojić, studentski kapelan u Zagrebu.

U organizaciji Povjerenstva za pastoral obitelji Zadarske nadbiskupije s povjerenikom don Emilom Bilaverom, u Zadarskoj nadbiskupiji od 15. do 17. siječnja održavaju se Tribine pod nazivom "Spolni (pre)odgoj u škole. Informacije za roditelje. Zašto reći Ne? Predavači na pet tribina su: mr. sc. Damir Stojić, studentski kapelan iz Zagreba, dr. Vice John Batarelo, predstojnik Ureda za obitelj Zagrebačke nadbiskupije i Krešimir Miletić iz udruge Vigilare.

Susreti s roditeljima, djecom i svim zainteresiranima koncipirani su na način da obuhvate puk na jednom središnjem mjestu u različitim dijelovima nadbiskupije.

Za vjernike Biogradskog dekanata mogućnost dolaska je u utorak 15. siječnja u 16 sati u crkvi Uznesenja Marijina u Bibinjama.

Puk grada Zadra/dekanat Zadar-zapad, pozvan je na sudjelovanje u tribini u srijedu 16. siječnja u 17.30 sati u župnoj crkvi Bezgrešnog začeća BDM na Puntamici u Zadru. Istog tog dana, 16. siječnja, vjernici dekanata Zadar-istok i svi zainteresirani mogu doći u crkvu sv. Ante Padovanskog na Smiljevcu u Zadru s početkom u 20 sati.

Vjernici sjeverozapadnog obalnog područja Zadarske nadbiskupije koje obuhvaća Ninski dekanat, pozvani su na tribinu u četvrtak 17. siječnja u župnoj crkvi sv. Anselma u Ninu s početkom u 17,30 sati.

Vjernici zaleđa nadbiskupije, Bukovice i Ravnih kotara, u tribini o spolnom odgoju mogu sudjelovati u četvrtak 17. siječnja u župnoj crkvi Rođenja BDM u Benkovcu s početkom u 20 sati.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno