A.K.A. Crescendo putuje u newyorški Carnegie Hall

Slika korisnika mkvanja
Kao jedna od devet cappella skupina iz cijelog svijeta
Cilj koncerta je proslava a cappella glazbe koja se proširila po cijelom svijetu te iz tog razloga, za ovu petu godišnjicu, organizatori su odlučili pozvati 9 a cappella skupina iz cijelog svijeta kao goste koji će predstaviti svoju kulturu
Zadarska studentska a cappella skupina A.K.A. Crescendo u ožujku putuje u New York

Zadarska studentska a cappella skupina A.K.A. Crescendo u  ožujku putuje u New York kako bi nastupila na jednoj od najpoznatijih  svjetskih pozornica koncertne dvorane Carnegie Hall.

U svibnju 2018. su dobili poziv od organizatora najvećeg svjetskog a  cappella koncerta TOTAL VOCAL koji se održava već 5 godine. Cilj koncerta je proslava a cappella glazbe koja se proširila po cijelom svijetu te  iz tog razloga, za ovu petu godišnjicu, organizatori su odlučili pozvati 9  a cappella skupina iz cijelog svijeta kao goste koji će predstaviti svoju  kulturu te zajedno s ocem suvremene a cappella glazbe - Deke Sharon- om u samo 5 dana pripremiti a cappella koncert za pamćenje. Sharon  je naime, uz zavidnu a cappella biografiju, zaslužan i za svu glazbu iz  poznatih nam filmova PITCH PERFECT ili NA PUTU DO ZVIJEZDA,  koju će Crescendovci izvoditi u New Yorku.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno