Četvrtak, 9. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Monty iz zadarskog Pythona

Autor: Goran Bujić

10.02.2009. 23:00
Monty iz zadarskog Pythona


Teatro ‘VeRRdi’ i udruga ‘Šigureca’ predstavljaju kazališni komad “Predstava bez imena”, kojeg će izvesti “Treća skupina zemljopisnog rizika”, amaterska kazališna grupa iz Zadra, osnovana 2000. godine od strane nekolicine entuzijasta s ciljem druženja, glupiranja i smijanja. Ova skupina je do sada imala nekoliko nastupa, a kazalište kojim se bave je uglavnom nedefinirano. Ipak moglo bi se reći da se radi o komediji u Monty Pythonovom stilu.
“Predstava bez imena” svojevrsna je parodija na današnju televiziju i tv program koji nas svakodnevno obasipa hrpom gluposti! Radnja je smeštena unutar malih ekrana i svakako je valja pogledati jer pruža nezaboravan užitak gledanja televizije u nedjeljno večer, kad je cijela obitelj na okupu. Predstava se sastoji od nekoliko skečeva koji zajedno tvore jedan osebujan tv program.
Predstava je treća programska točka od osam planiranih za mjesec veljaču, a igra se u petak, 13. 02. 2009., s početkom u 21.00h u (bivšem) Kinu ‘Pobjeda’. Cijena ulaznice je 10 kn, a u pretprodaji ih možete kupiti od srijede na blagajni ‘Callegra’ ili pred samu predstavu u Kinu Pobjeda.