Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Blues bar uživo u Forumu

Autor: Siniša Klarica

10.02.2013. 23:00
Blues bar uživo u Forumu


Zvukovi bluesa od subote se mogu čuti i u baru hostela Forum. Autori radijske emisije Blues bar prenijeli su je u prostor antičkog foruma, stvarajući klupsku atmosferu popunjenu glazbom iz koje je nastao rock and roll.
– Nije samo riječ o bluesu, nego i svim neposrednim  izvedbenicama ovog glazbenog žanra. Našim slušateljima ćemo predstaviti najrecentnije brojeve blue grassa, western and country glazbe, soula, jazza, rhythm and bluesa i sl. radeći na klupskoj atmosferi i novom ugođaju koji želimo pružiti našim građanima, ljubiteljima ove vrste glazbe rekao nam je Andrija Prović, dodajući da je Blues bar zapravo novi doprinos kulturnoj ponudi grada.
Kaže da materijala neće nedostajati, jer je u povećoj fonoteci impozantan broj naslova skladbi svih ovih pravaca. Uz to, kaže Prović, ide i četverogodišnje iskustvo radijskog novinara.
– Pratimo i aktualnu scenu vezanu za blues, posebice preko prijatelja iz Amerike. Vrlo je zanimljivo da ovaj naš nastup u Forumu prate uživo, preko live streama, kolege u Seattlu u Sjedinjenim Američkim Državama, rekao je Prović.
Šef ugostiteljstva Turisthotela Tihomir Marušić kaže kako se od Foruma želi stvoriti mjesto na Poluotoku gdje će Zadrani zahtjevnijih ukusa moći izići i uživati u glazbi koja pažnju ne plijeni samo decibelima.