Rotarijanci pod maskama u humanitarne svrhe (GALERIJA)

Slika korisnika valentinam
Humanitarni bal
Zajedno s dr. Damirom Dekortijem sudjelovala sam u ovom organizacijskom timu koji je pripremio ovaj događaj, a Rotary club uvijek ima neki humanitarni cilj. Ove godine smo se odlučili za donaciju dvjema udrugama - Svjetlo i za down sindrom. Imali smo sponzore, između ostaloga i Zadarska županija je svakoj udruzi donirala po 5 tisuća kuna, kazala je dr. Nikolina Basioli
Vedran SITNICA
Bilo je veselo i rasplesano

Veselo i rasplesano, bilo je u subotu navečer na humanitarnom maškaranom balu članova Rotary cluba Zadar i njihovih prijatelja, čiji je glavni cilj bio prikupiti što više novca za Udrugu Svjetlo i Udrugu za down sindrom Zadarske županije. Uz Zaratino band i DJ Domagoja na plesnom podiju bilo je likova iz dječjih priča, mornara, liječnika, zgodnih mačaka i svega onoga što ljudska mašta može zamisliti i na kraju imati hrabrosti se maskirati u neku od zanimljivih maski.

Kako je došlo do organiziranja humanitarnog maškaranog bala od kojega će prihod biti uplaćen na račune ovih dviju udruga razgovarali smo s dr. Nikolinom Basioli, koja je u ime Rotary cluba Zadar bila zadužena za organizacijski dio u cijeloj ovoj hvalevrijednoj akciji.

- Zajedno s dr. Damirom Dekortijem sudjelovala sam u ovom organizacijskom timu koji je pripremio ovaj događaj, a Rotary club uvijek ima neki humanitarni cilj. Ove godine smo se odlučili za donaciju dvjema udrugama - Svjetlo i za Down sindrom. Imali smo sponzore, između ostaloga i Zadarska županija je svakoj udruzi donirala po 5 tisuća kuna, a i puno je malih koji su novac uplatili na naš račun koji smo mi proslijedili dalje, kazala nam je dr. Basioli, te naglasila kako će se ukupan iznos donacije ovim udrugama znati kada se pokriju svi troškovi organizacije ovog događaja. Suzana Periša, predsjednica Udruge za down sindrom Zadarske županije je naglasila kako cijeni volju i želju da se podrži njihov rad, a maškarani bal je prilika da se svi dobro zabave.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno