Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Aktiv u samom vrhu

Autor: Josip Prskalo

10.03.2009. 23:00
Aktiv u samom vrhu


Naš aktiv ne sudjeluje samo u akcijama dobrovoljnog darivanja krvi, već i pomaže našim mještanima u nevolji pa smo tako pomogli i jednoj obitelji kojoj je požar uništio kuću, kazao je Dušević


Ovih je dana održana redovna izvještajna skupština Aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi Ljubač. Predsjednik Aktiva Mladen Dušević pozdravio je sve prisutne.
Predsjednik Dušević u kratkim je crtama podsjetio na protekli rad aktiva te naglasio da je samo u pet godina djelovanja aktiv već ušao u klub onih koji godišnje daju više od stotinu doza krvi, što spada u sam vrh.
– Naš aktiv ne sudjeluje samo u akcijama dobrovoljnog darivanja krvi, već i pomaže našim mještanima u nevolji pa smo tako pomogli i jednoj obitelji kojoj je požar uništio kuću, kao i našem Malonogometnom klubu “Primorac” koji je organizirao turnir u Ljupču, kazao je Dušević.
Uime sponzora sve nazočne pozdravio je direktor Sonika Vlado Kovačević, koji je kazao da će njegova tvrtka uvijek pomagati ovakve akcije u kojima je prioritet pomoći čovjeku, dok je Davorka Lazanja istaknula da će Erste banka sudjelovati u pomoći aktivu, a ona će osobno na prvoj akciji u Ljupču postati član aktiva.