Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Ivana Ušljebrka ide na državno

Autor: Mile Marić

10.03.2009. 23:00
Ivana Ušljebrka ide na državno


Ivana Ušljebrka, učenica 4. e razreda, na nedavno održanom Županijskom natjecanju u Biogradu u konkurenciji učenika iz Šibensko-kninske i Zadarske županije iz predmeta knjigovodstvo s bilanciranjem osvojila je prvo mjesto i plasirala se na državno natjecanje, kazao je Peran


Profesorima, ravnatelju i matičnoj školi velika je nagrada kada se učenik s nekog natjecanja vrati s osvojenim prvim mjestom ili, bolje rečeno, nekoliko učenika s više prvih mjesta. Ushićenje je još veće kad se to dogoditi na natjecanju iz knjigovodstva s bilanciranjem koje je vrlo zahtjevno, ističe Josip Peran, ravnatelj Srednje škole kneza Branimira Benkovac, napominjući kako su dva čimbenika potrebna da bi se to dogodilo. Prvo je da su učenici dobro motivirani, ambiciozni, željni znanja i natjecanja, a drugo da profesor prepozna one najkvalitetnije, najnadarenije.
– Ivana Ušljebrka, učenica 4. e razreda, na nedavno održanom Županijskom natjecanju u Biogradu u konkurenciji učenika iz Šibensko-kninske i Zadarske županije iz predmeta knjigovodstvo s bilanciranjem osvojila je prvo mjesto i plasirala se na državno natjecanje. Povjerenje škole opravdali su Marija Mamić s trećim mjestom, Marija Orlović s petim mjestom i Sanja Antolić sa šestim mjestom. Ovo je jedan od najvećih uspjeha naše škole u novije vrijeme, a zasluga svakako pripada mentorici Mariji Žeravici, koja je uspjehu pridonijela svojim višegodišnjim radom s Ivanom i ostalim učenicima. Sa svojim učenicima ima pobjede na županijskom natjecanju “Mladi poduzetnik”, kazao je Peran.