Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Bez poraza pa bez pobjede

Autor: Viktor Bogut

10.03.2013. 23:00
Bez poraza pa bez pobjede

Foto: Marin GOSPIĆ



Deveto kolo stolnoteniske Superlige donio je stolnotenisačima Donata dvije domaće utakmice u kojim su Zadrani ostvarili polovičan učinak. U prvoj subotnjoj utakmici lakše nego očekivano zadarski su stolnotenisači slavili protiv susjeda na prvenstvenoj ljestvici, sastava Kutina. Završilo je sa 4:0, a gosti su na trenutke znali zaprijetiti, no nisu došli u priliku da dobiju ijedan pojedinačan dvoboj, tako da je Donat prije susreta parova već imao prednost od 3:0 šansu da “metlom” završi utakmicu. Parovi su, doduše donijeli neizvjesnost, no nakon pet odigranih setova zadarski dvojac Maglić/Maraković je ostvario pobjedu i donio svojoj momčadi dva boda.
U drugom susretu dana Zadrani su ugostili branitelja titule i najjaču hrvatsku momčad Dr. Časl. I taj je dvoboj završio sa 4:0, ali ovaj put su slavili gosti. Iako su igrali bez kineskog igrača Jia Zenga, Zagrepčani nisu imali problema sa zadarskim sastavom. Iskusni Ronald Ređep uz Luku Fučeca i Tomislava Japeca činili su sastav ipak prejak za Zadrane, iako se mogao očekivati kud i kamo bolji otpor s obzirom na činjenicu da Zagrepčanima nije igrao najbolji igrač.
U iduću subotu Zadrani gostuju u Dubrovniku kod vrlo jakog Libertasa. Samo pobjeda bi ih ostavila u igri za plasman u doigravanje.