Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Nismo bili pravi od početka do kraja

Autor: Drago Bajković

10.03.2013. 23:00
Nismo bili pravi od početka do kraja

Foto: PIXSELL



Protiv Intera su nas motivirali natpisi u medijima u kojima smo praktički već drugoligaši. Želim tu motivaciju i dalje, i protiv Hajduka u sljedećem kolu. Želim fanatizam koji sam vidio protiv Lokomotive na Stanovima – kazao je Milin


Treća ipak nije bila sreća. U 23. Kolu Prve HNL Zadar je na Maksimiru gadno stradao od Lokomotive. Iako su tjedan ranije igrači Zadra na Stanovima zgoditkom Gržana slavili protiv „lokosa”, ovoga puta sreća, a i znanje, nije bilo na njihovoj strani. Unatoč velikoj želji i najavama iz zadarskog tabora da se treća „runda” otvori pozitivnim rezultatom, to se nije dogodilo. Lokomotiva je bila konkretnija i s četiri pogotka ispratila momčad Ferde Milina prema Donatovom gradu.
Trener Zadrana Ferdo Milin bio je poprilično razočaran nakon poraza na Maksimiru. Po svemu sudeći vjerovao je i nadao se puno povoljnijem rezultatu na ovoj utakmici.
– Vjerovao sam da možemo ponoviti utakmicu sa Stanova. Izgleda da sam se prevario – kazivao je jučer ujutro Zadrov strateg.
Nema previše vremena za žaljenje, treba se okrenuti Hajduku koji u nedjelju stiže na Stanove.
– Nije ovaj poraz smak svijeta. Prepušteni smo sebi i nitko nam neće pomoći osim nas samih. Na taj način moramo razmišljati. Protiv Intera su nas motivirali natpisi u medijima u kojima smo praktički već drugoligaši. Želim tu motivaciju i dalje, i protiv Hajduka u sljedećem kolu. Želim fanatizam koji sam vidio protiv Lokomotive na Stanovima. Bit će teško, ali nema straha ako budemo pravi – kazao je Milin.