Za Uskrs u Arsenalu Oliver i Dupini

Slika korisnika admin
Autor: 
Marin GOSPIĆ

Arsenal najavljuju tradicionalnu večer s legendarnim vokalom hrvatske scene, koji će uljepšati još jedan Uskrs brojnim Zadranima i njihovim gostima.

Olivera Dragojevića pratit će njegovi Dupini i producent Dejan Krošelj, što je garancija vrhunskom audio-vizualnom doživljaju.

Blagdanske večeri prožete emocijama u društvu legendarnih hrvatskih glazbenika, postale su tradicija.

Glas, interpretaciju, pjesme i emociju Olivera Dragojevića poznaju i obožavaju generacije ljudi. Iako o ovoj glazbenoj legendi ne treba previše govoriti, ovom prilikom prisjetimo se početaka i antologijskih pjesama.

Oliver Dragojević prvi put je nastupio na festivalu 1967. u Splitu i to na nagovor Zdenka Runjića. Ipak, pjevačku karijeru započeo je 1974. godine na Splitskom festivalu, gdje je pobijedio sa pjesmom "Ča će mi Copacabana". Godinu poslije, sa šansonom "Galeb i ja" Dragojević je osvojio publiku. Ta mu je pjesma obilježila karijeru. Potom su uslijedile skladbe "Romanca", "Oprosti mi, pape", "Stari morski vuk"... Suradnja sa Zdenkom Runjićem koja je potrajala do skladateljove smrti rezultirala je sa 200 pjesama.

Održao je brojne koncerte,nastupivši i u newyorškom Carnegie Hallu, londonskom Royal Albert Hallu, pariškoj Olympiji te Opera Housu u Sydneyu.

Početak koncerta najavljen je u 21 sat. Ulaznice možete potražiti u klubu Arsenal i putničkoj agenciji Aquarius kod mosta te u agenciji Ilirija travel u Biogradu. Cijena ulaznice cijena ulaznice je 100 kuna.

Ulaznica sa stolom i pićem dobrodošlice, na galeriji stoje 200 kuna.

Informacije i rezervacije stolova dostupne su na e-mail adresi info@arsenalzadar.com te na broju telefona 023/253-821.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika jasy
Za nas koji ne zivimo permanentno u Zadru, a voljeli Bismo doci na koncert Olivera- molim vas- kojeg datuma se koncert odrzava?