Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Iz Športskoga centra Višnjik apeliraju na pridržavanja Kućnog reda

11.03.2020. 14:08


Uprava Športskoga centra Višnjik, u cilju zaštite i održavanja sigurnosti svih korisnika i posjetitelja, posebno najmlađih sugrađana koji u velikom broju pohode Dječje igralište i druge sadržaje za njih podignute i opremljene, moli i sve druge koji se u različita doba dana kreću prostorom ŠC-a Višnjik, da se pridržavaju Kućnoga reda.
Na otvorenim terenima, uz ostalo, Kućni red predmnijeva pridržavanje vidljivo postavljenih i nedvosmislenih pravila koja unutar Višnjika NE dopuštaju vožnju biciklom ili romobilom, te upravljanje dječjim kolicima po atletskoj stazi i po trim stazi.
– Navedene radnje su neprihvatljive jer dovode u možebitnu opasnost najviše naše NAJMLAĐE sugrađane, ističu s Višnjika.
Također, Kućni red propisan za cjelokupni ŠC Višnjik NE dopušta ulazak (što je nedvosmisleno istaknuto i na postavljenim informativnim pločama) kućnih ljubimaca, osim u prostor Poligona za pse koji je u suradnji s Gradom Zadrom namijenjen, podignut, zaštićen i prikladno opremljen za njihov dolazak i boravak.
– Posebno je neodgovorno kućnog ljubimca osloboditi povodca i pustiti ga u neposrednu blizinu predškolaca i ostale djece na prostoru Dječjeg igrališta, te drugih sadržaja oko kojih se koncentriraju korisnici i posjetitelji, ističu.
Uprava ŠC-a Višnjik u suradnji s Gradom Zadrom, odnosno Upravnim odjelom za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša, intenzivno radi na iznalaženju najboljeg mogućeg oblika trajnog provođenja svih zakonskih mjera u segmentu zaštite i održavanja osobne sigurnosti svih svojih posjetitelja i korisnika.
ŠC Višnjik, ujedno, zahvaljuje svim svojim korisnicima i posjetiteljima koji, pridržavajući se odredaba Kućnoga reda, značajno pridonose općem standardu i doživljaju ugode u prostoru Višnjika, te onima koji u dobroj vjeri dostavljaju svoje informacije, sugestije i prijedloge u surječju zajedničkih napora da, u konačnici, naš grad bude sigurno, ugodno i poželjno mjesto za sve njegove građane i goste.(scvisnjik.hr)