Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Ostvarili smo još jednu veliku pobjedu

Autor: Matej Lordanić

10.04.2010. 22:00
Ostvarili smo još jednu veliku pobjedu

Foto: Zvonko KUCELIN



Dogodile su se određene promjene u momčadi, te je trener tražio da preuzmem više odgovornosti. Ukazao mi je povjerenje za koje vjerujem da sam mu na najbolji mogući način uzvratio – rekao je Car


Još jednu odličnu utakmicu u Zadrovom dresu odigrao je Marko Car. Sjajno je predvodio momčad do pobjede nad Cibonom, postigavši 23 koša uz čak pet trica.
– Ostvarili smo još jednu veliku pobjedu. Nakon svih problema koje smo imali pred kraj NLB lige u potpunosti smo se vratili. Pokazali smo da možemo igrati u neizvjesnim završnicama i pobjeđivati u istima. Protiv vrlo kvalitetnog protivnika smo odigrali jako dobru utakmicu. Zadovoljni smo budući da smo na prvome mjestu sa šest pobjeda, dok je Cibona već upisala dva poraza. Na početku natjecanja smo očekivali da bismo se s Cibonom mogli boriti za prvu poziciju, no, oni su već dva puta poraženi zbog čega su u nezgodnoj situaciji. Mi se trebamo pripremiti za dvije utakmice protiv ne odveć kvalitetnih protivnika. Međutim, oni će zasigurno na domaćem parketu pružiti svoj maksimum – kazao je Car.
U posljednje je vrijeme Car jedan od najboljih igrača Zadra. Nakon odlične igre protiv Cedevite kojoj je postigao 23 koša, isti je učinak ponovio protiv Cibone. U Ligi za prvaka zaista bi bilo teško zamisliti momčad Zadra bez Carovog doprinosa.
– Dogodile su se određene promjene u momčadi, te je trener tražio da preuzmem više odgovornosti. Ukazao mi je povjerenje za koje vjerujem da sam mu na najbolji mogući način uzvratio – rekao je Car, pa nastavio o sljedećoj prepreci – Trogiru.
– Riječ je o protivniku koji nije previše kvalitetan, ni približno momčadima iz NLB lige. No, prošle je sezone upravo Trogir prouzrokovao puno problema Zadru u Kupu Krešimira Ćosića. U Trogir ne smijemo ići opušteni. Na najbolji mogući način ćemo se pripremiti za Trogirane – poručuje Car.