SDP osnovao savjete za ljudska prava, gospodarstvo i prostorno uređenje i komunalnu djelatnost

Slika korisnika valentinam
OSNOVANA TRI NOVA SAVJETA
S ova tri Savjeta zadarski SDP nastavlja graditi i obnavljati tim koji će spremno dočekati iduće lokalne izbore u Zadru
Marin GOSPIĆ
Danijela Vukoša na čelu je Savjeta za ljudska prava

Na posljednjoj sjednici Gradskog odbora SDP-a Zadar donesena je Odluka o osnivanju tri nova Savjeta koja će djelovati unutar Gradske organizacije. Tako su nakon osnivanja Savjeta za branitelje, kojemu je na čelu Goran Perović Mungos, osnovani i Savjet za ljudska prava, Savjet za gospodarstvo te Savjet za prostorno uređenje i komunalnu djelatnost.

Na čelo Savjeta za ljudska prava izabrana je Danijela Vukoša, članica predsjedništva GO SDP-a i vijećnica u Gradskom vijeću Grada Zadra. Danijela je profesorica sociologije i filozofije, poznata kao veliki borac za jednakost i jednakopravnost naših sugrađanki i sugrađana. Predsjednica Savjeta za gospodarstvo jeSandra Lordanić Lukavac, magistrica ekonomije, dugogodišnja članica SDP-a i zadarska poduzetnica koja se, kao suvlasnica tvrtke Marex-Gel d.o.o., uspješno othrvala svim izazovima u doba višegodišnje gospodarske krize u Hrvatskoj. 

Davor Buškulić izabran je za predsjednika Savjeta za prostorno uređenje i komunalnu djelatnost. Radi se o dugogodišnjem djelatniku i stručnjaku iz područja prostornog uređenja, a njegovo iskustvo bit će od velike pomoći SDP-ovom timu s obzirom na višegodišnji loš (ne)rad gradskih službi upravo u ovom području djelovanja. S ova tri Savjeta zadarski SDP nastavlja graditi i obnavljati tim koji će spremno dočekati iduće lokalne izbore u Zadru.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno